17 OZ Klar Plast Kopper Uden Hul Låg, 30 Pack Dessert Kopper med 30 Stk Sp

Ny vare

kr11.38

kr16.53

-32%

Tags:

yz426f disc beskyttelse

🍨🍨 Great Value Pack: Vores value pack kommer med 30 klar kopper med en 17-ounce kapacitet, 30 kuppel låg og 30, der er individuelt emballeret sporks.Cup foranstaltninger 4.5" H x1.7" Nederste Diameter x 3.7" Top Diameter.Kuppel låg foranstaltninger: 1.37" H x 3.7" Diameter, ske længde på 4,3".

🍨🍨 Høj Qualiity: Både muffin dome indehaveren og skeen er lavet af plast, engangs -, men kan anvendes til flere gange, ikke nem at bryde, og sikker at bruge, De er også vandtæt, ilt resistente, og lækagesikre.

🍨🍨 Let Personalisering: Vores kuppel låg er designet med et 1" diameter cirkel på toppen, der er perfekt til at tilføje dit firmas logo og/eller ikon, klistermærker, og/eller mærker.Vores parfait kopper med låg hold din behandler på plads, mens du holder dine fint indrettet bagt varer i ubeskadiget stand.

🍨🍨 Nem at Bruge: Disse dessert kopper med låg med kuppel låg kan stables for kompakt opbevaring, når den ikke er i brug, godt at gemme og gemme dine drikkevarer og desserter i køleskab, og gæsterne kan tage det med hjem efter festen og nyde.De er genanvendelige og disponibel.

🍨🍨 Multi-purpose for mange gange: klar dessert kasser kage holderen er egnet til at befordre de fleste former for mad.Bryllupper, baby showers, fødselsdage, bagerier og catering ved begivenheder,picnic, party, bage salg, bare tag og gå.

Type Tekopper
Materiale Plast
Mængde >10
Funktion Disponibel
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer