Dobbelt-lag plast anti-skoldning hånd halm cup Premium Kvalitet Akryl dobbeltvæggede Opvaskemaskine Alsidig

Ny vare

kr13.16

kr16.65

-21%

Tags:

yzf cerberus guitar pedal

66768 Køkken Værktøj

Funktioner:

1. Premium Kvalitet Akryl: Konstrueret med en høj kvalitet 100% BPA-fri acryl, der er fri for giftige kemikalier og mulighed for at leecher.Akryl materiale, der er holdbart og let.Det vil ikke splintre som glas og samtidig give dig gennemsigtighed og klarhed, gør det sikrere omkring børn.

2. Dobbeltvæggede: dobbelt-walled struktur reducerer kondens og vil ikke pletter på borde og bordplader.Sammen med akryl materiale, double wall reducerer varmetabet og vil holde dine drikkevarer koldere og varmere end en gennemsnitlig kop.

3. Opvaskemaskinen: at Være i stand til at holde både varme og kolde drikke, har denne tørretumbler er temperatur resistent og kan blive plads på top opvaskemaskine rack for let at rengøre.Den brede åbning af munden og dets enorme bedrift kapacitet gør også at vaske hænder ubesværet.

4. BPA-Frit Låg og Sugerør: Dette bæger kommer med en matchende låg og sugerør, der både er BPA-fri og tåler opvaskemaskine.Låget er fastgjort med en gummipakning, der er sikret og spild bevis.

Beskrivelse:

Brug denne tørretumbler til enhver lejlighed, der passer til din interesse.Brug den til at rejse, til udendørs arrangementer og sports aktiviteter, at tilpasse det til part tjenester og gaver, eller til daglig brug.

Specifikationer:

Farve:Gennemsigtig

Materiale:Premium Kvalitet Akryl

Nominel temperatur: 175F

Type:500 ML,600 ML(valgfrit)

Pakke Inkluderet:

1 * Halm cup

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Materiale Plast
Oprindelse KN(Oprindelse)
Drinkware Type Kopper Og Tallerkener
Funktion Øko-Venligt
Certificering CIQ
Mængde 1
Type Tekopper
Teknik På glaserede
Plast Type PP
Model-Nummer Cup

Relaterede varer