Stor Bil Vask Med Svamp Høj Tæthed 8 Tegn Vakuum Kompression Svamp Bil Tør Svamp Blok Honeycomb Svamp

Ny vare

kr2.99

kr6.10

-51%

Tags:

haj steam mop reservedele, rengøring svampe bil, børste bilvask, drøm v10, tyk svamp bil, støv emhætte, drøm xr, bolden hjertet, filter skum, 10 sim-kort telefon

Funktioner:

1.Ved hjælp af høj-kvalitet 8-formet svamp skummede af særlige opskummet polyurethan, kompakt og fleksibel, stærk vandabsorption, let skummende, og tilstrækkelig luft huller til at gemme fine støvpartikler på bilen for at undgå at forårsage små ridser på kroppen ;

2. Stærk vandoptagelse, kan absorbere vand dråber tilbage efter tøjrens bil, din bil renere, sarte fibre, således at pletter kan blive fejet væk, og der vil ikke være nogen ridser på kroppen.

3. Særlige løs mesh struktur, let til skum, kan producere en masse skum i en kort tid, og det er lettere at rense kroppen.

Beskrivelser:

Efter brug, vask det med rent vand, og tør det naturligt.Bil maling vil ikke blive beskadiget under rengøring, og det vil være mere effektive, når de anvendes rengøringsmidler med tyndere.

Specifikationer:

Materiale: PU

Farve: random

Pakke Inkluderet:

1 * bilvask svamp

Bemærkninger:

1. På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, de billeder, der måske ikke afspejler den egentlige farver af projektet.

2. På grund af forskellige personlige målemetoder, der kan være fysiske fejl.Tak!

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Type PU
Item Længde 22cmcmcmcm
Item Højde 1cmcmcmcm
Element Type Svampe, Klude & Børster
Item Bredde 11cmcmcmcm
Specielle Funktioner Bilvask Svamp
Element Vægt 30gggg

Relaterede varer