Bil Detaljer Børste Automotive Mikrofiber Beskriver, Børster Til Rensning Af Instrumentbræt Luftudtag Værktøjer Bilvask Tilbehør.

Ny vare

kr32.29

kr52.88

-39%

Tags:

bil rengøring machin, børste sæt, børste bilvask, bil pistol vask, børste bil, bil skive, bil rengøring af sprøjten, børste til makeup, makeup børste, bil rengøring 10

Funktioner: 1. Høj kvalitet: ved Hjælp af fremragende produktion, teknologi, det er ikke egnet til hårfjerning.Det er fremstillet af naturlige, høj kvalitet Vildsvin hår.Børstehårene er bløde, men de er tilstrækkelige til at fjerne støv og snavs uden at efterlade ridser på bilen.

2. Multi-formål: Denne kan opfylde alle behov og er velegnet til rengøring af forskellige små overflader.De kan bruges sammen med den interne rengøringsmidler til at rengøre knapper inde i bilen, air-conditioning ventilationskanaler, støv på instrumentbrættet osv.

3. Rengøring og vedligeholdelse: Efter brug af børste, skal man straks skylle øjnene glødetråden del grundigt med varmt vand, derefter forsigtigt slag med din tommel-og pegefinger til at vaske de rester af medicin, presse ud af vand fra børster, og derefter hænge det op i skyggen til tørre.

4. Formål: Denne detalje børste kan rengøres i tør eller våd, alle detaljer og sprækker, kan renses, kan hjælpe dig med at rense alt det støv og snavs.

5. Sofistikeret design: hair brush hoved er lavet af svinebørster, og håndtaget er lavet af PP-plast, som er modstandsdygtig over for korrosion, syre og alkali, og føler sig komfortable og holdbare.

Beskrivelse:

Den 10-tommer lange børster har en 6,5-tommer lange håndtag med en 1,5-tommers hals og 2-tommer børster.Håndtaget selv har et hul til nem opbevaring hængende.

Specifikationer:

Farve: gul

Størrelse: 10 cm

Materiale: vildsvin hår, plast

Type: bil børste

Anvendelse: til Rengøring af Ventilationskanaler Motor Bugter Dashboard

Pakke Inkluderet:

1 * Bil Detaljer Børste

Ingen tes:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Materiale
Anvendelse
Farve
Størrelse
Materiale Type vildsvin hår, Plast
Element Type Svampe, Klude & Børster,
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type bil børste
Element Vægt 0.02kg
Pakke Inkluderet

Relaterede varer