USA 1Dollar Guldbarrer 24k Guld Bar Amerikanske Metal Mønt Gyldne Stænger USD Festival Gave

Ny vare

kr17.99

kr25.36

-30%

Tags:

guld ren, bullion guld, earphonr, mønt skuffe, bar guld, yfeiybrb, ewtto, guld barre, saml mønt, bullion

USA 1Dollar Guldbarrer 24k Guld Bar Amerikanske Metal Mønt Gyldne Stænger USD Festival Gave

Velkommen til min shop!

Jeg sælger kun replica mønter for samlinger, ingen af de mønter, jeg sælger, er oprindelige.Vær venlig ikke at købe dem, som de oprindelige mønter.Jeg sælger disse kopierede mønter, der kun ønsker at gøre dine samlinger mere perfekt.

Funktioner:

Den er fuld af erindringsmønter betydning og en fantastisk gave til dem, der er glad for at indsamle mønter.

Lavet af høj kvalitet af zink legering kerne, forgyldt, høj styrke, slidstærk, anti rust, holdbar.

Micro-relief overflade design, dobbelt-sidet, billeder repræsenterer foran og bagpå.

Souvenir-kunst & collectible, business ferie dekoration gave.

Tips: Vores produkt er beskyttet af plast box, plast boks, kan blive beskadiget under transport, være forsigtig, inden du afgiver ordren, Hvis du tankerne, skal du forstå.

Håber du kan vente på dine varer, tålmodigt.Jeg vil mail-mønter til dig i op til 10 arbejdsdage, efter at betale dem, for at få dem så hurtigt som muligt, bedes du betaler dem så hurtigt som muligt.Tak, ved den måde, du kan kontakte mig, hvis du har brug for EMS, de Bedste ønsker!Tak!

Specifikation:

100% brand nye

Materiale: forgyldt

Størrelse:50*28mm

Tykkelse: 3mm

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Bemærk, at 1-3cm (0.4-1.18") forskel på grund af manuel måling og mindre farve variation i de forskellige display-indstilling

Tak for din forståelse, dejlig dag!

Pakning Indeholder:

1 x Erindringsmønt

Shopping Tips 1. De elementer, der vil være skibet ud hurtigt, når du har modtaget en godkendt betaling.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. 2. Kontroller med din tolden, før de køber.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.normalt vil vi sende alle ordrer som gave og erklære at minimere købere import skat. 3. Det tager normalt omkring 4 til 5 arbejdsdage ved hurtig i Kina, og 10 til 50 arbejdsdage fra www.dreslette.dk Standard Fragt for at sende til dit land. 4. PS: Hvis varen vil blive afsendt med anbefalet air mail, det tager 7-30 dage (1-3 uger) for deliverydepending på din placering.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 2 uger, mens nogle kan tage op til 6 uger, dette er normalt.- Hvis du ønsker, at fik de produkter hurtigt, skal Du vælge den måde, forsendelse af DHL,UPS, FEDEX eller EMS,du skal betale portoen.Pakker, der sendes ved hjælp af disse måder vil ankomme i om 1 eller 2 uger. 5. Bemærk: russiske købere nødt til at fortælle os dit fulde navn!Tak!

Feedback-1. Når du modtager varen og er tilfreds med produktet,kan Du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner, vil vi være dybt taknemmelige og gøre det bedre . 2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Om Os 1. Vi er villige til at etablere et samarbejde med sælgere rundt om i verden , vi giver billige produkter.På samme tid leverer den bedste service til alle.Vi sælger ikke kun produkter, men vigtigst af alt er den service.Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakt os Vi er altid til at betjene dig. 2. Vores arbejdstid: AM9:00-PM9:00 (KN-tid) 3. Alle dine spørgsmål vil blive besvaret i 1 time. ( Undtagen i særlige tilfælde )

Tema Patriotisme
Regional Funktion US
Navn USD 1Dollar Bullion 24k Gold Bar American Metal Coin Golden Bars USD
år 2000-i dag
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Metal
stil Amerikansk Stil

Relaterede varer