Gratis forsendelse 100pcs/masse,Lav pris, Høj kvalitet sælge gjort, at jeg er En Haj til Spillekort Poker Chip Polet

Ny vare

kr1 016.94

kr1 271.17

-20%

Tags:

xs antal ring telefon sag

Velkommen til vores butik!

Vi har en meget fremragende professionelt design team.Du kan være forvisset om vores produkter og emballage

er 100% unikt design og produktion.Vores produkter gælder for forskellige typer af fest, gave souvenirs,

som festival party, birthday party , kommerciel fest, bryllup part og så videre.Nogen af vores produkt kan være

sendt som en gave til din far ,mor ,familiemedlemmer, venner, chef, ansatte ,kollega osv.

Velkommen venner fra hele verden til at købe vores produkter.

Vi vil give den bedste rabat for at hilse forskellige lande distribution agent til at samarbejde med os.Lav pris Høj kvalitet sælge gjort, at jeg er En Haj til Spillekort Poker Chip Polet

Alle vores pris ikke indeholde skat(forpligtelse) i destination told.Forskellige lande har forskellig politik vedrørende skat(told).i nogle lande opkræver en ekstra afgift, når du importerer fra oeversea.Men det er hver købers ansvar, hvis opkrævet skat, når varerne er ankommet til destinationen.

Told:

Ordren vil blive decleared som gave, og i lavere værdi for at fjerne brugerdefinerede skat, og let at gøre det told-procedure.

MEN - I visse lande, er du nødt til at betale skatter eller afgifter på importerede varer.Nogle gange varer under en vis værdi, eller i visse kategorier, ikke pådrager skatter.

Reglerne er forskellige i hvert land.Derfor kan vi ikke og vil ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land.Som køber er det dit ansvar at finde ud af, at oplysninger, før din ordre.også,nogle gange er der brug for dig til at gøre det told clerance,slappe af,det er et let arbejde.

Modtagelse af din konto:

Når du har tilmeldt dine varer, bedes du tjekke det med det samme for at sikre, at det passer til den beskrivelse i prospektet, og som vores aftale.Hvis der er nogen fejl eller whatelse, bedes du kontakte os snart,og vi lover at løse problemet snarest.Hvis du er tilfreds med den vare, vi ville virkelig sætte pris på det, hvis du lader os en positiv feedback

Garanti:

Hvis denne vare er defekt ved modtagelsen, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelsen af udveksling af et nyt. (køber, omfatter alle de originale elementer, ubeskadiget, i salgbar tilstand, tak).

Vi tilbyder gratis reparation service inden for 6month garanti.For det første 1 måneder efter købet, vil vi være en måde fragt (fra Kina til din placering).Efter 1 måneder efter købet, køberen skal betale 2 måder af shipping cost.

Kundeservice:

Pls velkommen til at kontakte os via besked på ethvert tidspunkt i din bekvemmelighed.eller chatte online.Hvis du har nogen spørgsmål eller behov for støtte fra os, vil vi svar inden for 12 timer.

Tema Mennesker
Regional Funktion Europa
år 2000-i dag, 2013 amerikanske eagle sølv mønt, op og ned mønt
Mønster american eagle coin, os sølv mønt
Navn american eagle coin
Diameter 40 mm*3 mm, Non magnetic coin
Teknik Forgyldt
Materiale Metal
stil Moderne
Metal Kobber plettering sølv mønt
LAND american silver eagle mønt 2016 +American Eagle Liberty Silver Coins
Status American Coin 8 year 1986, 1987, 1996, 2000, 2013 2014 2015 2016
Vægt about 31-33gram/pcs
Funktion 2016 eagle american silver coin
Design American Eagle Liberty Silver Coins

Relaterede varer