Vægtet Hu La Rammen For Voksne, Intelligente Trænings-Og Hu La Rammen For Voksne Motion Antistress-Relief Figet Toy Sensorisk Legetøj Til Børn

Ny vare

kr16.40

kr20.02

-19%

Tags:

yzels selvklæbende bh

Vægtet Hu la Rammen for Voksne, Intelligente Trænings-og Hu la Rammen for Voksne Motion, 2 i 1 Abdominal Massage/Fitness/Vægttab Hu la Rammen for Kvinder,Aftagelig, Justerbar Størrelse 41.33"

1.【Opgradere Version Ikke Slippe Hu la Hoop】:Sammenlignet med traditionelle Hu la hoop, den opgraderede smart Hu la hoop er nemmere at bruge og vil aldrig falde, selv nybegyndere kan bruge det.Dette fitness gear trimmer din talje uden at torturere dine hofter.Og den bedste ting er det, Hu la hoop kan være spændt, så du vil ikke få forslået under træning.Med hjælp af den bløde gravity ball, kan du nu udføre Hu la hoop mål hver dag uden at bruge en masse kræfter og tid.【Luft Shipping:8-16days】

2.【2 i 1 Fitness og Massage】:Lavet af hård ABS-plast for at forhindre, at udstyr aldring.glat interface for at sikre komfort og sikkerhed i taljen og på maven under brug.Smart Hoo la hoop hurtigt kan forbruge fedt på kroppen og fjerne træthed, Fysisk træthed, vil også forsvinde hurtigt og lindre arbejdskraft smerter i nederste del af ryggen, som har siddet for lang tid.Et produkt, to funktioner: side øvelse, side massage.Fat burning 2-3 gange hurtigere end den normale Hu la hoop.

3.【Rolig Lejer Gøre Dine Bevægelser Mere Komfortabel】:3 sæt opgraderet 360-graders tavs rullerne kan selv og fleksibel rotere, hvilket gør den mindre støj og mere jævn rotation.Med dette behagelige oplevelse, anbefaler vi, at du motionerer 30 minutter om dagen i 5 dage, og så kan du forbrænde op til 800 kalorier hver gang!Disse smarte cirkler, kan ikke kun brænde kropsfedt hurtigt, men også hjælpe dig med at opnå din ideal figur.

4.【Aftagelig Design Passer til Alle Former Kroppen】: Bestående af 21 aftagelige dele og interfacet er spændte.Det kan være split og omorganiseres for at justere taljen, indtil det passer Hoo la hoop.du kan justere Hu la hoop i henhold til din talje.Den maksimale taljen er 105cm/41.33 inches.Den vejede smart Hu en ramme for motion kan justeres til 16(passer til(31.49") til 21(41.33") sektioner i henhold til taljen, der passer til alle størrelser og former.Afsnittene er nemt afmonteres og nem at opbevare.

5.【Bred Anvendelse af Forskellige Mennesker】:Næsten egnet for alle voksne og børn, men ikke ældre eller baby.Velegnet til folk, der har brug for at tabe sig/abdominal fedt/mødre/medarbejdere/studerende efter fødslen.Før de udøver, sikre Hoo la hoop forbinder gjort og bære tætsiddende tøj, Når de udøver, være opmærksom på swing vifte af vægten bolden for at undgå at røre ved andre eller møbler.På samme tid, bør det ikke være for tung, når den bruges for første gang.

Funktion:

1.Disse intelligente Hu la bøjlerne kan ikke kun er hurtigt at forbrænde fedt på kroppen, men også hjælpe med at opnå en ideel figur.De kan også massage af din talje for at hjælpe dig med at slappe af.

2.Fitness og Massage:Smart Hu la hoop hurtigt kan forbruge fedt på kroppen og fjerne træthed, vil du få den ideelle figur.På samme tid, for dem, der har siddet hjemme på kontoret i lang tid, du skal bruge dette produkt, hvis du føler dig rygsmerter.Du kan ikke blot få motion, men også massage af din talje for at opnå en afslappet tilstand.

3.Gratis Tilpasning af 21 Afsnit: I alt er der 21 afsnit af den intelligente hoop med en magnetisk spænde, der frit kan sætte sammen til at passe din egen talje størrelse.

4.Vægtet Smart Hoo la Hoop Motion for Voksne Begyndere

✦ All-round tynd 360 graders krop: den intelligente hoop forbrænder fedt tre gange hurtigere end en normal hoop.

✦ Hvis du gør 30 minutter fem gange om ugen, kan du brænde 800 kalorier.

✦ Smuk talje trækker i maven / tynde ben smukke ben / slim-arm / stramme hofter, det er en god partner til en tynd krop.Tynd talje og mave gør din figur mere perfekt

Velegnet til mange Forskellige Mennesker:

✦ Velegnet til folk, der har brug for at tabe sig / mave fedt / mums efter fødslen / kontor arbejdstagere og studerende.

✦ Aftagelig, let at bære, træne når som helst og hvor som helst, uden at være underlagt de begrænsninger, der hvor du er.

Om Størrelsen:

✦ Justerbar rækkevidde: 21 sektioner(hver sektion er ca 5,5 cm).

✦ 16 Knob: & lt; 80cm/31.49 tommer.

✦ 19 Knob: & lt; 90cm/35.43 tommer.

✦ 21 Knob: & lt; 105cm/41.33 tommer.

Læs Omhyggeligt før Motion

1. Som fitness-hoop er en aerob øvelse, der forbruger kalorier, anbefales det at bruge det til mere end 30 minutter, til at få en bedre effekt af vægttab.

2. Ikke motion før måltider.

3. Du må ikke sætte trænings-og rammen om din hals.

Certificering Kina er certificeret (3C)
Dropshipping drop shipping
Tema Dyr & Natur
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Legetøj
Advarsel Ingen
Anbefaler Alder 4-6y, 7-12y, 12+y

Relaterede varer