3Pcs/set Økonomisk Manuel Bil Pedaler Pad Bremse Dækker Universel Pasform Sølvfarvede Hurtig Levering

Ny vare

kr52.69

kr65.85

-20%

Tags:

xr iphone tilfælde tags

Beskrivelse: Helt nye og høj kvalitet

1) Installere den manuelle gear bremser, kobling, brændstof placeringen af pedalerne.

2) Special non-slip designet overflade.Brug en høj grad af intensitet i produktionen, sort af farve overflade

3) for Sikker kørsel og reducere mund træthed.Øge fod område, forbedret sikkerhed kontrol ydeevne.

4) For en bred vifte af modeller.

5) Aluminium & Stærk PVC (Hård plast).

6) Smukke udseende, pålidelig kvalitet.

Funktion: ●Dette er et sæt af 3, non-slip pedalen puder.

● Materiale: PVC/Aluminium

● Farve: sølv og sort

● Størrelse På Ca:

15cmX 7cm for speederen pad

9cm X 6,7 cm for bremsepedalen pad

9cm X 6,7 cm for koblingspedalen pad

Installation: 1. Passer stropper med skrue og møtrik på hver pedal-pad.

2. Passer stropper med skruer og møtrikker på hver pedal-pad.Placer derefter pedalen pad i den rigtige position til at folde stropper omkring den oprindelige pedal.

3. Nu fold remme stramt omkring den oprindelige pedaler.Brug tænger sand klude til at løse remme fast stramme, så de ikke kan bevæge sig længere

4. Check, hvis stropperne kan foldes rundt i pedalerne.

Bemærk: Bemærk, at 1-3cm (0.4-1.18") forskel på grund af manuel måling og mindre farve variation i de forskellige display-indstilling på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve

Pakken indeholder: 1 Sæt x Pedaler

INGEN Retail Box.Pakket Sikkert i Bubble Taske.

Alle varer vil blive afsendt inden for 2 hverdage efter din betaling er klar.Bemærk: China Post Air Mail/Parcel kun hører til på verdensplan post system, som er meget langsommere end Special Delivery.Elementer vil ankomme i 7-25 arbejdsdage til verdensomspændende normalt.Og ankomsttidspunkt også afhænger af nogle faktorer, og de forskellige områder.Den generelle ankomsttidspunkt tabel er vist nedenfor til din slutning:

Før placeing din ordre, bedes bekræfte, priser og andre detaljer med leverandøren.Sørg for at læse hele beskrivelsen, og acceptere transaktionen, før du køber.

Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med den, kan du returnere det inden for 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Men de elementer, der skal være tilbage på fabrikken tilstand.Kontakt os venligst i forvejen, og dobbelt tjekke tilbage-adresse, før du returnerer det.Hvis varen er defekt i 3 måneder, kunne vi sender dig en ny erstatning for gratis eller tilbyde fuld refundering af købsprisen efter vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt i 12 måneder, kan vi også tilbyde dig en udskiftning, men du er nødt til at betale for den ekstra fragt-omkostninger.

Vores mål er at give et højt serviceniveau, og vores kundeservice specialister er altid klar til at løse dit problem.Vi sætter stor pris på din 5-STJERNEDE POSITIV feedback og venligst lad IKKE negative feedback, uden at bede om hjælp.

Element Type Pedaler
Oprindelse KN(Oprindelse)
Farve Sølv og Sort

Relaterede varer