Skønhed Ishockey Energi Skønhed Facial Crystal Ball Kølende Is Kloder, Vand Bølge Ansigt Og Øjne Massage Hudpleje

Ny vare

kr82.75

kr106.08

-22%

Tags:

xr telefonen tilfælde scott

Funktioner :

1. Forbedrer hudens tone: Afsløre en klarere og sundere hud.Gendan din huds naturlige glans og elasticitet ved at udføre dine egne afslappende cryo facial derhjemme.

2. Reducerer fine linjer: Opnå det udseende af mere ungdommelig hud.Reducerer fine linjer, fast hud, rense, formindske porer alle med et og samme værktøj.

3. At fremme omsætning: Ice køling kupler stimulere cirkulation og fremme lymfe dræning for at hjælpe med at reducere hævelse i ansigtet, cool, rolig og depuff.

4. Funktion: Efter brug Ice Ball hud få noget varm og rød, det er en positiv kædereaktion.Det præsenterer blodcirkulationen forbedres.

5. Efter brug: Du kan rengøre med udrensning mælk, tør og sat i konserveringsmiddel taske. (MÅ IKKE opbevares i køleskab.)

Beskrivelse :

Hjælpe med at lindre hovedpine, muskelspændinger, sinus smerte og stress.Køling massage vil hjælpe dig med at opnå lettelse og afspænding i hjemmet.

Specifikationer :

Total længde: 135mm

Kugle diameter: 50mm

Materiale: glas, essens, silica vand

Temperaturbestandighed: -20-100℃

Pakke Inkluderet:

1 * Facial Kloden

Bemærkninger :

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Strømkilde Ingen
Antallet af Stykker Combo
Mærke Beemyi

Relaterede varer