WiFi Laser Stjernehimmel Projektor Vinke Nat Lys WiFi Star Projektor Nat Lys Støtte Tuya Smart Smart App Liv

Ny vare

kr148.85

kr391.71

-62%

Tags:

xr telefonen tilfælde simson

[relateproductdetail/]

Tuya Smart WiFi Star Projektor Nat Lys-Tågen Lampe Støtte Intelligent Liv App stemmestyring til Google Assistent Alexa

Funktion:

1. Nyeste Opdatering Version med Smart Kontrol Featured: star galaxy projektor kan ikke blot projekt realistisk ocean wave, måne og stjerner på loftet af rummet, men at skabe stemning for at lindre søvn og stimulere børns interesse i astronomi usynligt.Du er i stand til at DIY-sæt laser,farve og scene Intelligent Liv App ' en til dine egne behov og frit tilføje, slette eller lysstyrke justerbar lyse farver med multi-vinkel justering fremhævede.

2. Smart Liv/Tuya Smart App Remote Control:Den nye opdatering version kommer med indbygget WiFi-protokol for intelligent styring på smartphones,som er kompatibel med Tuya Intelligent/Smart App Liv og fremhævede som 16 millioner farver, ekstraudstyr,lysstyrke justerbar og 4 scene mode selektiv,som sover,romantisk,fest og relacing tilstand.Justering af lysstyrke og farve rotation hastighed kontrol tilføjet mere unikke designs end de andre projektorer.

3. Stemmestyring Alexa og Google Startside: Tag kontrol over din galaxy cove projektor med enkle stemmekommandoer for at frigøre dine hænder hjemme efter at tilføje det til din App til tredje del association.

4. Fleksibel Timer og Tidsplan Design:Frit indstille timeren, du har brug for projektoren, og tilføj den ønskede tidsplan i App ' en til at styre det på et forudindstillet tidspunkt.Worry-free når du falder i søvn, eller når projektoren er i dit barns værelse; - Enhed at dele din familie for ekstra bekvemmelighed.

5. Rolig og sikker drift gør galaxy projektor en fantastisk aften lys for kids soveværelse.Det hjælper børnene til at gå til at sove let.To modes konfiguration(Hurtig Tilstand/Bluetooth-Tilstand), der er tilgængelige for dit til at vælge fra for at tilføje enheden,og hurtig-tilstand er stærkt anbefales med stor effektivitet.

Specifikation:

Power Input: 100~240V AC

Udgangseffekt: 1 X Overnatning Lys

1 X Power Adapter

1 X Manual

[relateproductdetail/]

Oprindelse KN(Oprindelse)
Er Pærer I Prisen No
Model-Nummer Smart Star Projektor
Element Type Night Lights
Mærke alloet
Type Atmosfære
Certificering Ingen
WiFi Smart Stjerne Night Lights
Form Runde
LYS Smart Star Projektor

Relaterede varer