2stk 90 Graders Aluminium Legering Motorcykel Hjul Slangeløse Dæk Ventil Stængler Rim Hjul CNC-Kits Dele

Ny vare

kr31.72

kr52.88

-41%

Tags:

xt 30 macho banan

(1)90 graders slangeløse snap-in-ventiler til inflation og kontrol af lufttryk.Den rigtige vinkel bøje giver nem adgang til pumpe eller flyselskab.Leveres med gummipakning, det kan være effektivt for at undgå lækage.Det er virkelig et praktisk værktøj for inflation og kontrol af lufttryk.

(2)Hjul til ventil stilke af aluminium legering, holdbar i brug.Faste rim med låsemøtrik, og det vil ikke knække eller blive forværret på grund af vejrforholdene.du kan få Gas dyse *2.

(3)CNC bearbejdet aluminium med hårdt anodiseret finish.Dens stilfulde design er perfekt til at dekorere din motorcykel.Nem installation.Bedste erstatning for din ødelagte eller for gamle.Universal, passer til de fleste motorcykler.Husk at tjekke størrelsen til at bekræfte, at dette emne vil passe til din motorcykel inden budgivning.

(4)Vores relationer med vores kunder ikke ender efter salget er afsluttet.Vi er her for dig, hvis du er utilfreds anden grund, eller har et problem med produktet.Venlig kundeservice vil sikre din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Materiale: aluminium legering

Farve: blå

Vægt: 32.0 g

Størrelse: længde 42* højde 25mm, Ventil Hul Diameter: 9mm/0.35"

Gas dyse *2

1.På grund af den manuelle måling og forskellige målemetoder, den faktiske størrelse kan være lidt anderledes.

2.Vær opmærksom på, at på grund af lys-effekter og skærmens lysstyrke/kontrast osv., farve tone af hjemmesiden foto ' s og den faktiske vare kan være en smule anderledes.

Model Navn Motorcykel Dæk Hjul Ventil
Materiale Type Aluminium Legering
Oprindelse AE(Origin)

Relaterede varer