9,8 FT 20LEDs Udendørs Indendørs Hjem Græskar String Lys Fest Festival Leverer Blottere Halloween Dekorationer 2 Tilstande

Ny vare

kr55.93

kr67.37

-17%

Tags:

xr telefonen tilfælde af, michael kors

Beskrivelse:

Halloween Dekoration Lamper: Det er en perfekt dekoration til Halloween.String lys i form af smilende lille græskar vil skabe en romantisk og uhyggelige Halloween-stemning for dig.Du kan dekorere din trapper, hegn, soveværelser, indgangsparti, foran veje eller m frit.

Unikt Design: Græskar string lamper er sammensat af 20 søde græskar-formede LED-lys med en samlet længde på 3 m (9,8 FT).For at skabe en varm og charmerende belysning atmosfære.

To Belysning Tilstande: 3 x AA batterier (ikke inkluderet) er påkrævet.To belysning tilstande, kontinuerlig on/blinker, er kontrolleret ved at åbne batteri box.Det udsender varm hvid lamper til at opfylde behovene af partiet.Bemærk: Når der anvendes udendørs, skal du pakke batterikasse i en plasticpose og ikke gå i vandet.

Holdbar og Sikker: LED-lampe streng er drevet af lav spænding, vil det ikke varme op, selv hvis den anvendes til en lang tid, og det er sikkert at bruge.Blød kobbertråd kan bøje strengen lampe i enhver form, du har brug for.Meget nem at bruge.

Materiale: Fremstillet af PS materiale, med ekstremt høje grad af gennemsigtighed, lystransmittans kan nå op på mere end 90%, god elektrisk isolering ydeevne.

Specifikationer:

Produkt navn: string Lampe

Shell Farve: Guld

Lys Farve: Varm hvid

Shell Materiale: Plastik

Input Spænding: 3V

Antal Lys: 20

Farvetemperatur: 6000(K)

Beskyttelsesniveau: IP42

Lysstrøm: 5(lm)

Effekt: 3 x AA batterier (ikke inkluderet)

Størrelse: Ca 3m/ 9,8 ft

Pakken Indeholder:

1Pc *9,8 FT 20 LED Galvanisering græskar lampe string

Bemærk:

Batteri box er ikke vandtæt, så hold det væk fra regnen.Må ikke lægges i blød batteri box i vandet.

Oprindelse KN(Oprindelse)
vandtæt Ja
Mærke Woopower
Element Type Perler
Spænding Other
Certificering Ingen
Strømkilde Tør Batteriet
Form Græskar
Model-Nummer Ingen

Relaterede varer