Ur fuld guld Bezel Beskyttende Ring Selvklæbende Cover Anti-ridse Sagen for Garmin Fenix6 / Fenix6 Pro / Fenix6 Safir Smart Ur Ring

Ny vare

kr29.87

kr37.37

-21%

Tags:

xr m sag

Ur fuld guld Bezel Beskyttende Ring Selvklæbende Cover Anti-ridse Metal Tilfælde for Garmin Fenix6 / Fenix6 Pro / Fenix6 Safir Smart Ur Tilbehør

D e scription s:

l produktet er helt nyt og er af premium kvalitet.

l Lagde vægt på din eksklusive mode ved at tilføje en accent til dit tilbehør .Styling fokuserer spotlight på dit ur ved at give det en ny og forbedret visuel .

l Det har den optimale størrelse d esigned for de eksisterende ur fuld guld bezel.Den uforlignelige sammensætning af Styling giver en problemfri forbindelse mellem den roterende ring og Styling for at undgå akavet at deltage og eventuelle skader af dit smart ur .

l Lavet af h igh-kvalitet s tainless s teel , der er valg fås i forskellige farver og mønstre.Vælg din favorit fra 8 unikke stilarter for Garmin Fenix6 / Fenix6 Pro / Fenix6 Safir og tilføje lidt krydderi i din mode for en særpræget og betagende stil.

l Blot få fat i din smart ur og placere den på toppen.Det forhindrer dagligt ridser og giver ekstra beskyttelse.Det er let at erstatte, t han lim på ringen giver mulighed for nem montering og fjernelse af Styling.

Specifikation s :

l 4 Slags Farve: Sort hvid ring letter, Sort ring, rød brev, Blå ring hvid brev, Sølv ring med sort bogstav

l 2 Typer: Type A, Type B

l Materiale: Rustfrit stål

l Egnet til: Garmin Fenix6 / Fenix6 Pro / Fenix6 Safir

Emballage omfatter s :

l 1 x ringen Ring Selvklæbende Cover (PC)

Bemærkninger:

l Garmin smart ur krop er IKKE inkluderet i produktet.

l produktet er specielt designet til Garmin Fenix6 / Fenix6 Pro / Fenix6 Safir.Sørg for at vælge den korrekte størrelse og stil til dine behov.

l på Grund af de forskellige lys, vinkel og vise det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af projektet .

Element Type Ringen Ring Selvklæbende Cover
Kompatibilitet Android
Type Tilfælde
2 Typer Type A, type B
Mærke LICHIFIT
Funktion Passometer
Sprog engelsk
Materiale Rustfrit Stål
Egnet for Garmin Fenix6 / Fenix6 Pro / Fenix6 Safir
Model-Nummer EWWS216
Ansøgning Aldersgruppe Voksen

Relaterede varer