Multi-funktion Hvidløg Grinder Ingefær Slibning Rivejern Skære Hvidløg Chopper Høvl Køkken Værktøj, Tilbehør DTT88

Ny vare

kr21.86

kr39.09

-45%

Tags:

xr iphone pels arme metal

Multi-funktion Hvidløg Grinder Ingefær Slibning Rivejern Skære Hvidløg Chopper Høvl Køkken Værktøj, Tilbehør DTT88 Beskrivelse:

Beskrivelse:

Det gør slibe hvidløg nem og hurtig, reducerer den resterende smag på dine hænder, og får dig til at nyde sjov madlavning.

Funktioner:

1. Hurtigt, slibe hvidløg: Med dette værktøj, kan du hurtigt slibe hvidløg og ingefær, og skrabe andre fødevarer.Forbedre madlavning effektivitet og gøre retter mere velsmagende.

2. Reducere mærkelig lugt: Effektivt at beskytte hænderne mod skader og undgå den stærke mærkelig lugt tilbage på hænder hvidløg efter peeling.Du behøver kun at skrælle hvidløg og put det i truget.

3. Komfortable håndtag: Det ergonomiske håndtag er lavet af TPR materiale, blødt og skridsikkert.Velegnet til venstrehåndede og højrehåndede brugere.

4. Høj kvalitet materiale: kværn er lavet i tykkere materiale, som er stærkere og mere holdbare.Høj kvalitet 430 rustfrit stål kan hjælpe med at male mad let.TPR tank kan være direkte skylles med vand for at fjerne rester.

5. Sådan bruger du: Skræl hvidløg og put det i den krukke, luk låget, og start slibning.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling.

Specifikation:

Materiale: PS + ABS + 430 rustfrit stål + TPR

Produkt vægt: 64g

Produkt størrelse: 20,5×5.8 x 3,3 cm / 8.1 x 2,3×1.3 cm

Pakken Indeholder:

1/2(valgfri) x Multi-funktion Hvidløg Grinder

Certificering CIQ
Materiale andre
Frugt & Grøntsager Værktøjer Type andre
Funktion Øko-Venligt, Lager
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Multi-funktion

Relaterede varer