For thinkpad T440S T450 T450S FHD IPS 72% NTSC LCD LED Skærm B140HAN01.2 B140HAN01.3 FRU 04X0436

Ny vare

kr531.35

kr559.31

-5%

Tags:

pompompurin, bt140gw01, ssd t440s, lp140wf3 spd1, lenovo thinkpad tastatur, lenovo w540, video t440s, mus thinkpad t450s, lcd-controller board kit til bærbar skærm, led-lenovo t450s

Velkommen til vores butik.

Produkt Beskrivelse:

Størrelse: 14.0"

Model: B140HAN01.2

Interface: edp 30pin

Overflade: MAT

Opløsning: 1920*1080

Kompatibel model:B140HAN01.1 B140HAN01.2 B140AHN02.0 NV140FHM-N41 N140HCE-EAA N140HCA-EAB LP140WF1 LP140WF3 LP140WF6

Tilstand : Klasse A

Garanti: 6 måneder

Hvis du har brug for akut levering, bedes du kontakte vores kundeservice og bruge DHL for levering.Men du er nødt til at bære fragt.tak

Forsendelse

1. Vi vil tilbyde you90 dage garanti.

2. Vi tester én efter én, før forsendelse,100% workingwell før forsendelse.Du kan være forvisset om køb.

3. Vi har et professionelt team til at pakke det meget godt for at undgå skader, så du behøver ikke bekymre dig om at pakken.

4. Købere er kun ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyrer for garanti (I de fleste købere vil kun har til gengæld det problem, komponenter end hele pakken.)

5. Udskift nyt og godt, hvis du fik den falske produkter.Men sørg for, at der ikke bruges, og ikke menneskeskabte beskadiget.

6. Før du returnerer varer, bedes du sørge for at komme til vores vende tilbage og skrive"gave"på levering ark.Bemærk useregular postaland give os tracking nummer.Når vi har modtaget de varer, vil vi reparere dem eller bytte dem så hurtigt som muligt.

7. Tjek venligst pakken udseende omhyggeligt, når du modtager det, og bekræft, hvis der er udseende brud.Hvis det er beskadiget, skal du ikke underskrive for den og give billeder af pakken samt bevis dokument fra dit lokale posthus.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

8. Hvis du finder produktet ikke fungerer normalt, pleasecheck twiceto bekræfte den, og kontakt os på første gang.Kunden skal betale for retur forsendelse gebyr.Vi nægter nogen refusion til den objektive årsag og skader på produktet, der skyldes til din ukorrekt installation.

9. Vigtige Tips:

Bemærk test, før fastsættelse og vær venlig ikke at fjerne mærket, før du bekræfter, at produktet er ikke noget problem.Hvis du ikke er professionel, så venligst ikke i deres installation.Køber en gang fjern det mærke, vi ikke tilbyder nogen garanti.

10. Hvis du er tilfreds med produkterne efter at have testet, så du kan installere på din maskine.Hvis du ikke er tilfreds , så kontakt os rettidig, dette er vores træffetid:mandag-lørdag 9:30 til 6:30 pm.(Kina tid).Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, tak !

Afkast og Garanti

1. Hvis du køber de forkerte varer, eller du ikke ønsker den vare, du har købt, kan du returnere det tilbage til os within3-5 dage, men du skal tilbyde forsendelse gebyr.Tak.

2. En fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i theiroriginal tilstand.

3. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

5. Køberen vil tage den retur forsendelsesomkostninger , hvis det er i stykker ved dig selv, eller bestille det forkerte produkt.

6. Når modtages elementer, refunderer vi dig med det samme.

7. Du have7 daysto kontakt os og30 daysto tilbage fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere than7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Feedback

T1. Vi er afhængige af ourreputation og kunde satisfactionto lykkes.Din feedback er meget vigtig for os.Pleaseleave god feedbackwith 5 starsif du er tilfreds med vores varer og service.

2. Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer mand du har, og willdo vores bestto løse problemerne.

3. Pleaseemail usbefore forlader anynegativefeedback eller åbning anydisputeon stedet.vi vil tilbyde dig den bedste løsning til at løse dine problemer, vil vi aldrig lade vores kunder mister deres penge.Din forståelse vil være meget værdsat!

4. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.På grund af tidsforskellen, kan vi ikke være i stand til at besvare dine spørgsmål med det samme.Bemærk allow24 business hoursfor os til svar.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på én gang.Tak for din forståelse og støtte !

Din støtte og forståelse, der er højt værdsat.

Tak skal du have.

Kompatible Mærker Lenovo
Opløsning FHD
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer T440S T450 T450S
Certificering CE
Mærke NoEnName_Null
Anvendelse Bærbar computer

Relaterede varer