Salg Krop Bia Sammensætning Analyzer Skønhed Udstyr Maskine Til Kroppen Gs6.5C+ målemaskine Body Analyzer Til Salg

Ny vare

kr18 376.04

kr23 559.04

-23%

Tags:

xs bracket bikini

2021 Ny Teknologi kropsfedt analyzer/body sammensætning

analyzer / body element analyzer CE/DHL

Hvad er sammensætningen af kroppen?

Kroppens sammensætning er en metode til at beskrive, hvad kroppen er lavet af.I fysisk form, kroppens sammensætning bruges til at beskrive den procentdel af fedt, knogle -, vand-og muskel i den menneskelige krop.Fordi muscle væv optager mindre plads i kroppen end fedtvæv, kropssammensætning samt vægt, bestemmer magerhed.To personer af samme køn og kropsvægt kan se helt anderledes ud, fordi de har en anden krop sammensætning.

Om Kroppens Sammensætning Analyzer af BIA290

Med 3 test frekvenser, BIA290 er i høj præcision og høj korrelation model med MAGNETISK RESONANS, DEXA-og Isotopiske Fortynding Metode, som er de tre guld-standarder, der er anerkendt af myndigheder i hele verden.

Det er en pålidelig maskine til brug i medicin eller sundhedspleje programmer.Unikke segmenter muskler, knogler og fedt analyse gør BIA290 det bedste valg for fitness, hospitaler, forskningsinstitutioner, ernæring centre og alle andre high-end brugerne.

Arbejdsprincip

Den menneskelige krop elementer analyse udstyr, gælder nøjagtig måling af AVR-enheden micro computer controller, baser på ny statistik, metode DXA -, analyse-menneskelige elementer: fedt vægt BMI(body mass index), non-fat og andre sundhedsmæssige indikatorer gennem multi-frequency bioelektriske impedans analyse melthod(MFBIA).instruktion på gæsternes sundhed.og tilvejebringe et videnskabeligt grundlag for at tabe sig effektivt.Som betragtes som en epokegørende resultater af sundheds-industri.Hvis der er sundhed og konsulenter, og det giver en uafhængig analyse af sundheds-data for hver test.Gældende tomajor fitness, body centre, centre, senior klubber, der støtter projekter for at miste vægt.

Fordel

SKABELON: BIA290

Målemetode: Direkte Segmenter Multi-frequency Bioelektriske Impedans Analyse Metode (DSM-BIA)

Testfrekvens: 5, 50, 250, KHz

Elektrode metode: Tetrapolar 8-Punkt Diskussion Elektrode System

Eksterne interface: RS 232C (9-pin), USB-port, RJ45 (10 / 100Base-T Ethernet -

Type forhold: Mobile viewiing beretning, der er Trykt Pater

Talte instruktioner: Levende sprog lynhurtig hele

Højde område: 50 ~ 210cm (1 m 8 i. ~ 6 fod.10.)

Vægt interval: 10 ~ 260kg (22 ~ 572lbs.)

Aldersgruppe: 7 ~ 99

Driftsmiljø: 10 ~ 40 ° C (50 ~ 104) 30 ~ 80% RH, 500 ~ 1060 hpa

Opbevaring miljø: ° C 0 ~ 40 (32 ~ 104) 30 ~ 80% RH, 500 ~ 1060 hpa

Anvendelse

Forstå den slankende effekt at gøre slankende behandling, der giver det videnskabelige grundlag.

Rimelig lethed og vægtkontrol bidrage til at opretholde den bedste fysiske styrke Distingush mellem muskel type overvægt og fedme, finde den bedste kontrol vægt metode.

Direkte energi-indtag og indtag af næringsstoffer i forhold.

Vejledende tage nutrition recovery foranstaltninger til at fremme den hårde syntese muskler.

Evaluering af rehabiliterings effekt af behandling, ledende videnskabelige organ, slankende med videnskabelig uddannelse, rehabilitering og ernæring.

Forstå og afsløring teenagere status for den fysiske og sundhed, udvikle deres mulige træningsprogram.

Forstå, miljø, ernæring og andre faktorer på kropssammensætning effekter.

Kender de forskel på lignende andre gruppe ingredienser.

Som reducere hjerte-kar, diabetes og visse former for kræft og andre kroniske sygdomme forekomsten af de vigtige forebyggende foranstaltninger.

Test rapport

FAQ

Spørgsmål 1:Hvad er en hud analyzer?

A1:Det har multi specturms funktion, professionelle Canon brand kamera.Det bruges af plastikkirurger, dermatologer, og andre og hudpleje fagfolk, det magiske spejl er en selvstændig enhed, der indfanger multi-spektrale fotos af ansigtet, undersøge teint til rynker, pletter, huller, tekstur, porfyriner (dokumentation af bakterier i porerne), UV-spots (som er karakteristisk for hud, typisk fra overeksponering for solen), pigmenterede pletter, og akne.

Spørgsmål 2:Hvordan Virker Det?

A2:ved Hjælp af digitale billeder teknologier via RGB-og UV-spektrum.Magic mirror system kan diagnosticere en masse face ' s problemer: som stedet, pore, pigment, rynke, krølle, farvestof, ultraviolet ray eller solskin osv.for at bringe skade med forskellige grad til huden, skader hudens præcist den omstændighed er til stede på forsiden af kunden, og tilbyder en række forslag til den klient, der også kan sammenligne de forskellige klientens ansigt billeder før og efter hudpleje.

Q3:Hvad er fordelene af huden analyzer?

A3:Automatisk hud diagnostiske system,3D stereo billedet for at se hudens overflade tilstand,Skyde med to forskellige lys, der er synlige og uv-lys,HD-kamera og EM-sensor diagnosticere seks hudproblemer: Pore, olie, rynker, pigmentering, fugt, elasticitet,Dyb analyse af porer, olie (U-formet, T-formede dele), Hud management, brug af overlay-funktion-analyse for at sammenligne ændringer i face ' s konturer på forskellige dage, før og efter hud behandling, og sammenligner dem med den gennemsnitlige alder for den aldersgruppe.

Q4:Hvad er den funktioner af huden analyzer?

A4:med Et klik automatisk fuld-facial hud analyse,Enkel, automatisk analyse med et enkelt klik,Tage 2 billeder med Normal -, UV-lys og PL lys,6 integreret analyse med Høj Opløsning,Kameraet og EM-Sensor,til Måling elementer: Pore, Talg, Rynker, Pigmentering, Fugt, Elasticitet,Automatisk anerkendelse af øjne, næse, mund og øjenbryn,Auto-adskillelse analyse af U zone og T zone

Mærke beir
Materiale andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Strømkilde andre

Relaterede varer