Teleskopisk Pet Trækkraft Reb Mutifunction Bærbare Traktor Dog Tov, Kæde Trækkraft Bælte Kat Og Hund Tilbehør, Forbrugsstoffer

Ny vare

kr259.13

kr404.87

-36%

Tags:

yz426f bremse

Materiale: ABS

Størrelse: 13.8 / 5.43 "* 13.8 / 5.43" * 3cm / 1.18"

Produkt features:

1. Høj udseende og styrke, uden at der opstår papirstop, trækstyrke modstand og stærk bærende

2. En nøglelås, bare et enkelt tryk, kan automatisk strække og låsning af reb, for at undgå, at hunden løber rundt ukontrollabelt.

3. Detaljer kontrol; Nye design af reb hul, rebet er hjemme i og ud af, uden curling.Anti-kollision strip og silikone anti-kollision strip effektivt kan afbøde virkningerne af en fuldstændig tilbagetrækning på det vigtigste organ.Type-C opladning port kan oplade hvor som helst.Tekstur, tykkere konsistens, ikke kun drage fordel af, men også sved.

4. Hunde elsker at bide i et reb, og det gør ikke noget.Den forreste elastik, der ikke kun har super høj elasticitet, men også nemt kan udskiftes.Selv om det er bidt af en hund, kan det også blive fornyet.

5. Et nyt design af vejrtrækning lys er tilføjet.Vejrtrækning lys på begge sider skinne om natten.Desuden er der sammenlignet med den første generation, kan det give tre typer af farve transformation.

6. Front-end-belysning vedtager høj lysstyrke LED-lampe, og gennem Fresnel linse design, kan det producere en spotlight-effekt på en meget lille plads, hvilket gør den til rådighed belysning afstand på op til 3 meter.Hvorfor gang en hund i mørke.

7. Bærbare design er velegnet til hænder, innovative ring design kan blive omdannet til bærbare Armbånd, når du har brug for det.Sammenlignet med den første generation, der er bedre greb design giver et bedre greb følelse. 8. Den høj-styrke elastisk bælte effektivt kan lindre den ultra-høj spænding på det øjeblik, hvor hunden blast, hvilket gør det ekstremt nemt at styre blast.

Er Smart Enhed No
Type Snore, Hunde
Materiale ABS
Mønster Solid
Sæson Alle årstider
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Breakaway

Relaterede varer