Bomuld Reb Cat Scratch Kolonne til Indendørs Kat Legetøj Male Negle Forsyninger Bunden Kolonne for at Lindre Kedsomhed

Ny vare

kr142.12

kr200.15

-29%

Tags:

fiskekrog tier binde værktøj, kat for toy, kattegrus scoop, mus trap, kat stick toy, kam til uld, kat wand, fugl, kat legetøj, kat teaser wand, børste til hund

F62A Kat Skrabe Forsyninger Bomuld Reb med Fast Base, Passer til Væg/Gulv-Cat-Adfærd, Træning af Forbrugsstoffer

OOTDTY

Funktioner: katten kradsetræ gulerod er dækket med hård sex naturlig bomuld reb, holdbar og sidste år.Mange katte nyder at bruge stillinger, der er omfattet i bomuld, legende og sundt at dine katte eller killinger.

Bevar dine dyre møbler og boligudstyr, ved at give din kat det rigtige legetøj til at kradse, kradse, træk og flår i vil.

Den kreative gulerod udseende gør det som en sand gulerod, som vokser på jorden, vil nemt fange din kat eller killing opmærksom på, at ridse eller lege med det.

Bunden og den øverste del er begge dækket i blødt tæppe, der føles godt på fødderne, især for eventyrlystne kattekillinger, der ønsker at hoppe til toppen.

Det tilbyder et perfekt sted for katte til at lindre deres stress, fremme deres naturlige lyst til en god bunden og spare din dyre møbler fra lille tiger gravede.

Specifikationer: Materiale:Bomuld Reb

Farve:Som Vist På Billedet

Størrelse:M:Ca.26x29cm/10.24x11.42in L:Approx.30x43cm/11.81x16.93in

Pakken Indeholder: 1 Stykke Killing Scratcher

bemærk: på Grund af lyset, og skærmen indstilling forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Legetøj Type Tygge Legetøj
Type katte
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale sisal
Er Smart Enhed No

Relaterede varer