Halloween Glødende Græskar Lanterne Dress up Prop Hjemsøgt Hus Lanterne Prop Part Aktivitet Layout Dekoration (Tilfældig Style)

Ny vare

kr35.85

kr71.69

-50%

Tags:

xr north face

Beskrivelse

Den naturtro og levende Halloween glødende græskar lanterne, med græskar form, fine håndværk, udsøgte og kompakt, er ikke let at blive deformeret.Det er brugt i en lang række festlige kjoler, costume party karnevaler, festival-shows og Halloween rekvisitter til at gøre Halloween endnu mere fantastiske, mystiske og fair.

Funktioner

- Farve: Orange.

- Materiale: Plastik.

- Størrelse: 17 x 20 x 12 cm.

- Græskar form, fine håndværk, udsøgte og kompakt, er ikke let at blive deformeret.

- Lavet af høj kvalitet, miljøvenlig plast, holdbart, let til skade, ikke let at falme, sikker og miljøvenlig.

- Den åbne ansigt af græskar lampe er fuld af glæde og fuld af levende billeder.Følelsen af at tilføjer en forfærdelig atmosfære, og effekten er smuk.

- Gældende for juledekorationer, fester, hjemsøgte huse, maskerader, forestillinger, etc.

- Det er brugt i en lang række festlige kjoler, costume party karnevaler, festival-shows og Halloween rekvisitter til at gøre Halloween endnu mere fantastiske, mystiske og fair.

- Varm Tip: Kære køber, som følge af belysning effekt, skærmens lysstyrke, manuel måling, osv., der kan være nogle små forskelle i farve og størrelse mellem billedet og den faktiske vare.Håber inderligt, at du kan forstå!Tak!

1 x Glødende Græskar, Halloween

Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer