Anlægget Højt Tryk Max Plante, Pode Max Skæring Podning Rode Kasse Til Indendørs Og Udendørs Anlæg Ukønnet Formering

Ny vare

kr17.54

kr25.80

-33%

Tags:

bolden vokse, cover til anlæg, boksen for at vokse, rooster, anlægget rooter, graft-box, air layering plante propagator pod, vokse rod, root træ, bolden rod

beskrivelse:

100% høj kvalitet

1. Plante formering agent-brug den gamle luft stratificering metode, det er at rode direkte på grenene, kopiere din eksisterende anlæg og produktion af nye planter.Begge finder anvendelse.

2. Ingen skader-skader ikke moderplanten på alle, fordi den kun bruger små grene på de planter, du klonet, så der er næsten ingen interferens, eller vil det blande sig med den naturlige vækst af planten.

3. Stærke og hurtige resultater-Dette er specielt konstrueret med en skærende kloden, som kan hjælpe dine stiklinger nå frem til en fastere rod, så flere gamle planter kan gengives hurtigere end normalt.

4. Safety lock-Det er designet med sikringsanlæg blok og hjørne-lås, som er fast monteret på den filial, også selv om der ikke er nogen afstemning nedenfor, vækst bakke kan være fast i den korrekte position.

5. Genanvendelig-udledning skal er holdbar og kan bruges flere gange, så du kan klone flere planter til at opfylde dine behov.

specifikation:

Materiale: PP plast

Størrelse: 80 mm

Produkt Liste:

3/5/10 plante rode i kasser

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Børnehaven Bakker & Låg

Relaterede varer