Tykt Tæppe til stuen Plys Tæppe Børn, Bed Room Bløde Gulvtæppe Tæpper Vindue Sengen Home Decor Tæpper Blød Velour Mat

Ny vare

kr30.44

kr76.14

-61%

Tags:

lustre-seng, goth kawaii room decor, gulvtæppet i stuen, soveværelse med tæppe, tæppe for at leve, Tæppe, tæppe i soveværelset, casa la, køle tæppe, linving room tæppe

Beskrivelse:

Materiale: Polyester,PVC,fløjl Pakken Indeholdt: 1*Tæppe Ønsker du et varmt hjem?Dette tæppe er meget velegnet til din stue dekoration.Det er en temmelig anstændigt størrelse, perfekt til højre langs siden af din seng, perfekt til børneværelset indretning, piger, drenge, værelse, soveværelse, stue, undersøgelse, college dorm, under sofabord og foran din sofa.

Bemærkninger:

1.På grund af lys-og tv-indstillingen forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. 2.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuelle måling 3.Størrelsen måske 1-3 cm-fejl på grund af hånd måle,forstå venligst, at .

Størrelse & Farve

Produkt Detaljer:

Produkt Design:

Produkt Vis:

RETUR & REKLAMATION:

1. Vi vil kontrollere varen grundigt, før forsendelse. 2. Hvis du ikke er tilfreds med den vare nogen grund, bedes du kontakte os.Vi vil enten sende dig en ny eller refundere pengene, så snart vi modtager den returnerede vare.

FEEDBACK:

Hvis du har en behagelig oplevelse at købe i vores butik, kan du efterlade en positiv feedback på vores produkter og tjenester med 5-stjerne rating.Du er velkommen til at kontakte os for ethvert problem, og give os en chance for at løse det, før de forlader en negativ feedback.Deres forståelse er værdsat.Tak for dit besøg.Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os i tide, og vi vil svare så hurtigt som du kan se beskeden.

stil Moderne
Sted Parlor
Vask Stil Hånd Vaske
Technics Maskine-Lavet
Dekoration Stil FASHIION
Bruger Hjem, Dekorative, Kommercielle
Design Wilton
Tilstande af Salg PC
Form Rektangel
Mærke youe skinnede
Model-Nummer Velour tæppe
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plys Stof
Mønster Type Solid

Relaterede varer