Runde Osmanniske Slipcovers Rund Skammel Skammel Dække Protecter Støvtæt

Ny vare

kr27.97

kr55.93

-50%

Tags:

xs ripped jeans kvinder

Beskrivelse:

GOD PASFORM: Denne fornys 1 stykke osmanniske cover er lavet af holdbart og blødt høj stretch strikket jacquard stof.Velegnet til de fleste runde opbevaring osmannerne.Lille størrelse passer til de fleste osmanniske med 12.83"-25.6" diameter.Har en one-size-fits-de fleste, måler, inden du bestiller.

FULD BESKYTTELSE: Disse osmanniske dækker er super blød og behagelig, naturlig miljø-og miljøvenlige.Beskytte din osmanniske fra spild, pletter og rive.Godt valg til hjem med børn og kæledyr.

ÆSTETISK INDRETNING: Dette opgraderet slipcover brug af høj kvalitet materiale, der er struktureret med levende lille kontrol mønster.Du sparer penge ved at forlænge levetiden af din skammel, gøre dine gamle møbler blive vist helt ny.

NON-SLIP: For installation procedurer begynder fra bagsiden, hvilket gør sikker på, at det dækker hele elementet, og derefter flytte den langsomt ned til at passe over produktet for at sikre god pasform, syet med tyk elastik løkker til at dække bunden for at holde fast sted.

NEM PLEJE: Rynke gratis.Maskine afvaskelige for nem pleje og vedligeholdelse, separat i koldt vand på den blide cyklus, brug ikke blegemiddel.

Specifikation:

Materiale: Polyester

Velegnet til runde afføring:

Diameter på 58-65cm/ 12.83-25.6 tommer

Højde 43-45cm/ 16.93-17.72 tommer

Pakken Indeholder:

1 Stykke Osmanniske Slipcover Fodskammel Dække

Bemærk:

Farven kan være lidt anderledes på grund af den farve kalibrering af hver enkelt skærm.

Vent lidt måle afvigelsen på grund af manuel måling.

Materiale andre
Mærke fityle
Mønster Almindelig Farvet
stil Moderne
Model-Nummer Osmanniske Slipcover Fodskammel Dække
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer