50stk Neon Væg Collage Dorm Indretning for Teen Piger Wall Art Beach Collage-Plakat

Ny vare

kr21.36

kr31.84

-33%

Tags:

manga væggen, neon tegn for værelset, neon-plakat, body pillow levi ackerman, neon fløj, bar kloden, levi plakat, jibaku shounen hanako kun manga, neon panel, anim

Funktioner:

-Fanger de ubekymrede og afslappende atmosfære af boho-stil.Den boho æstetiske foto wall decor er den mest populære måde at dekorere et soveværelse på nuværende tidspunkt, hvilket vil give en unik visuel oplevelse.

-Skabe en Kunstnerisk Oplevelse - Du kan oprette genial og sjov galleri vægge med dine ønskede farveskema.Du kan også sætte flere personlige fotos og præsentere din egen stil.Lad os lys op din tomme værelser med æstetiske billeder til væg-collage!

-Give Dig en Visuel Nydelse - Dette sæt af collage kit er designet med en boho farve system, mønstre omfatter planter, sightseeing, dyr, osv.Billede, Væg Collage Kit Æstetiske Har Premium -Kvalitet Garanti!Vi håber, at disse æstetiske og friske billeder vil tilføje en frisindet stemning og en følelse af fred, at dine vægge og bringe smil på dit ansigt.

-Den Mest Ideelle Gave - Den æstetiske foto wall decor er naturlige boho indretning og store gaver til alle, der ønsker at gøre værelser chic.Vores produkt-max er designet med udseendet af en kuffert, der forlader det første indtryk, med en smuk visuel sans for poesi og landskab.Det er et første-valg gave til unge damer.

Pakkens Indhold:

50stk Collage Væg

Bemærk:

Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Mærke KOQZM
Model-Nummer 50stk Anime, Manga Panel Æstetiske til Væg-Collage KitS
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer