2stk 6tommer Ovale LED Trailer baglygte Kit 24 LED Vandtæt Trailer Brake Lights for Båd Trailer RV Lastbiler

Ny vare

kr75.00

kr117.14

-36%

Tags:

xr nubuk læder

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } PERFEKT PASFORM - 6tommer størrelse gør det nemt at opgradere dim, burnt-out, eller det er beskadiget lys på din traktor, trailer, eller arbejde lastbil.

KLAR TIL VEJRET - Med et lydmæssigt forseglet, dykkede, IP67 vandtæt rating, vores lys er bedre egnet til at beskæftige sig med de elementer, der er.Gå frem, bakke dem i en sø, de ikke har noget imod.

LYSERE LYS SIKRERE NÆTTER - Vi pakket 24 Lysdioder i vores for-og baglygter, der er dobbelt så mange som andre LED baglygter på markedet.

ARBEJDE SMARTERE, IKKE HÅRDERE - det kan Vi lide det, når tingene er nemme, så vi har inkluderet en nem at bruge grommet for dig at opgradere dit lys i få minutter.Vi har også tilføjet en pladsbesparende 90 graders-stik med 12 tommer af ledninger til montering under trange pladsforhold.

SKILLER sig UD - Vores gult og rødt lys tilbyder to intensitet niveauer til at fungere som parkering lys eller tur/bremselys, mens de hvide lys tilbyder en enkel, en intensitet, super-lyse reverse/back-up light.

Produkt model: TK-TL313

Blinkende tilstand: blinker (strobe flash, runde flash)

Spænding: 12-24V

Funktioner: nummerplade lys, kørsel lys, bremselygter, baglygter

farve: rød/hvid

Materiale: ABS

Pakkens Indhold:

2 x baglygte

1 Pose x Skrue

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Farve redwhite
Materiale ABS
Funktioner Nummerplade Lys, kørsel lys, Bremselys, baglygter
Spænding 1224V
Produkt model TKTL313
Element Type Blinklyset
Blinkende tilstand blottere (strobe flash, runde flash)
Interface type Ingen
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer