500pcs 15cm plastbelagt Jern Wire Twist Bånd Kabel-Wrap Arrangør Bånd (Sort)

Ny vare

kr49.51

kr70.74

-31%

Tags:

xs max kvalitet sager

Beskrivelse

I det daglige liv, at alle kan være plaget af rodet tilstand af alle former for kabler og ledninger.Vores produkt er fremstillet for at give dig en hurtig og nem måde at løse disse problemer.Lavet af jern wire med plastbelagt, de er fleksible og holdbare, nemme at bøje sig for enhver form efter dine behov.Med en bred vifte af brugen, de er velegnet til gave poser, slik poser, wire management etc.

Funktioner

- Farve: Sort.

- Materiale: Plastik belagt jern wire.

- Størrelse: 15 x 0.18 cm.

- 500pcs et sæt, hver af dem er omkring 6 inches længde.

- Flot plastik-belægning og stærke jern-tråd indeni, stærk, men fleksibel, let bøjet, og ikke falder fra hinanden med brug.

- Genanvendelige twist bånd til fastgørelse af etiketter og lukning af mad og fest tasker.Godt til at være brugt til at sikre ledninger.

- Bred anvendelse i hjemmet, på kontoret, rejser, have, ferie, gaver eller endda på farten.

- Få disse twist bånd klar til at organisere, de er anstændigt nok, og er bygget til at være miljøvenlige og kan genbruges.

- Varm Tip: Kære køber, som følge af belysning effekt, skærmens lysstyrke, manuel måling, osv., der kan være nogle små forskelle i farve og størrelse mellem billedet og den faktiske vare.Håber inderligt, at du kan forstå!Tak!

Pakkeliste

500 x 15cm plastbelagt Jern Wire Twist Bånd Kabel-Wrap Arrangør Bånd (Sort)

Materiale Metal

Relaterede varer