Safir Brude Applique Perler I Taljen Lange Boho Lugning Kjole 2019 Vestido De Novia V Tilbage Simple Prinsesse Brude Kjole

Ny vare

kr756.35

Tags:

xr lcd-panel ægte

Hvis du ønsker Brugerdefinerede Gøre , når ordren , du skal bare vælge størrelse i stedet det ,så skriv din detaljerede størrelse i den rækkefølge besked , Hvis du kommer fra Brasilien , fortæl mig din CPF eller CNPJ .

Bemærk Venligst:

Kære,vi kan ikke gøre den kjole præcis det samme som det billede, du forstår dette, Lige som " der er Ikke to blade, der er helt ens ", fordi det er ikke vores design, men vi vil gøre vores bedste for at tilbyde hver klient top kvalitet.

Hvis du ønsker at bestille kjolen i dine egne målinger, du kan vælge en standard størrelse fra web første, så kan du efterlade for beskeder for at fortælle os dine detaljer brugerdefineret størrelse eller andre requiremetns

For at vælge standard størrelsen, bedes du venligst angive, USA, STORBRITANNIEN eller Europa Size standard tydeligt.

For at gøre custom made størrelse, hvis du ikke ved, hvordan til at måle dig selv præcis, skal du bede skrædderen om at hjælpe dig til at måle det omhyggeligt.

Den brudekjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne).

Efter 24 timer af ordren placeres,ændringer af størrelse/farve og andre krav er ikke acceptabelt. (du ved, den kjole har været taliored,bedes du venligst forstå).

For skat, der afhænger af din brugerdefineret , vi ikke opkræve skat.Du skal betale skat, hvis din brugerdefineret sagde, har skat.Tak.

Vi accepterer ikke returnering kjole på grund af skat . 1. For standard størrelse kjole.vi ville komme ud, der er baseret på vores standard størrelse tabel, før du bestiller, skal du sørge for detaljeret måling matchede den størrelse, du har brug for.System standard størrelse er baseret på størrelsen .

2. For custom made størrelse , som følger, er en måle guide for din reference.

1. Bust

2. Talje

3. Hofter

4. Øvre Fallit

5. Under Buste

6. Brystvorte til Brystvorte

7. Skulder til bryst

8. Skulder til Talje

9. Skulder skulder

10. Ydre ben(fra talje til gulv med sko)

11. Højde(fra toppen af hovedet til væg-gulvtæppe med sko )

12. Den farve kjole

Venligt Minde: Kjole ville komme ud, der er baseret på strengt data, du giver.mindre end 1,5 cm fejl er tilladt i tøj linje. 3.Vælg den kjole farve fra vores farve bordet, derefter forlader den farve nummer på din ordre besked.Farven vil have lidt forskel base forskel på pc ' en.så vær venlig at forstå farve forskel.Tak.

4.Forsendelse

Shipping dato sædvanligvis 3-15 arbejdsdage. (andet land fragt tid vil være anderledes )

Kan sendes med DHL, TNT, UPS, Fedex,EMS.

BEMÆRKNINGER: Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 15-30 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told 5.Returret 6.Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Kjoler Lang aften Kjoler
Toget Chapel-Slæb
For Gravide Kvinder No
Brudekjole Stof Organza
Mode Element simpel
Abito abito da sposa
kleid Brautkleid
Kjoler Længde Gulv-Længde
Dekoration Pynt, Perlebesat, Crystal, Perler, Sequined
Back Design Snøre
De Faktiske Billeder Ja
Silhuet A-LINJE
Mærke Safir Brude
Vedtido vestido de novia
Farve MULTI
Element Type Kjoler Til Bryllup
Ærme Længde(cm) Kort
Ærme Stil Almindelig
jurk trouwjurk
robe Robe de mariee
Model-Nummer XR-01-006
Oprindelse Kina(Hovedlandet)
Oprindelsessted Kina
Med indbygget Bh Ja
Halsudskæring O-Hals
Talje Naturlige
Størrelse Custom Size or Standard Size
kjole Kjoler Til Bryllup

Relaterede varer