159Pcs DIY Smykker Harpiks Støbning af Forme og Værktøjer Kit Silikone Forme & 1 Sæt 5D Diamant Maleri Værktøj og Tilbehør Kit

Ny vare

kr107.41

kr170.46

-37%

Tags:

silikone forme bordplade, silikone forme tricks, silikone forme skøjter, silikone forme numeri, metal forme maleri, silikone forme brolægger, silikone forme indramning, silikone forme, male væggen, silikone forme foto, silikone forme film

159Pcs DIY Smykker Harpiks Støbning af Forme og Værktøjer, Kit & 1 sæt 5D Diamant Maleri Værktøj og Tilbehør Kit

fuld rigelige tilbehør og værktøjer kit til at opfylde dine forskellige behov og hjælpe dig med DIY fantastiske håndværk og harpiks smykker at gøre.

Silikone harpiks forme,fleksible og holdbare,glatte.Let at bruge og rengøre.Skrue øjet benene er lavet af metal, legering, røreanordninger, pipetter og skeer er lavet af høj kvalitet plast, side twist boremaskine er lavet af rustfrit stål.

Disse harpiks støbning forme hjælpe med at holde harpiks produkt i præcis, høj gennemsigtighed, glat og spejl glans overflade.Og vores harpiks forme er mere praktisk at DIY.

Det kan anvendes til DIY forskellige håndværk og smykker såsom halskæder, vedhæng, armbånd, nøgleringe og meget mere, med mange praktiske værktøjer, hjælpe dig med at gøre dem lettere

Den forseglede 28 rum opbevaringsboks og mærke klistermærker kan let klassificere diamanter i forskellige farver, og nok net kan holde flere diamanter, der er enkel og praktisk.

Den er specielt designet roller hjælper med at løse diamant på lærred, så det vil ikke skade den diamant, og ikke vil falde.Rullen er glat og ekstremt holdbart, hvilket gør det til det første valg for fastsættelse diamanter.

Hæld diamanter i skålen, og ryst den forsigtigt for at gøre diamanter linje op.Indsæt lim på pennen, og indsæt derefter diamant til den ønskede position.

Navn: Diamant Maleri Værktøj

Farve: billedets farve

Materiale: plastik + Harpiks

Størrelse: 18cm

Pakkens Indhold:

15 x smykker at gøre formen

100 x skrue øjne

5 x plast mixer

5 x plast skeer

5 x plast dropper

1 x Manuel twist drill (fire hoveder)

12 x flash pulver (tilfældig farve, kan ikke vælges)

12 x glitter pailletter (tilfældig farve, der ikke kan vælges)

1 x måling cup

1 x sort opbevaringspose

1 x Diamant malerulle

1 x 28 grid smykkeskrin

1 X Pincet

1 x 64 grid mærkat

1 x Gennemsigtig trække taske (tilfældige farver, ikke acceptere den angivne farve)

4 x Punkt boremaskine pen

3 x Diamant skuffe

10 x Voks

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale silikone
Smykker, Værktøj Og Udstyr Type Forme
Model-Nummer silikone epoxy harpiks formen for DIY smykker at gøre
Element Type Smykker, Værktøj Og Udstyr
Produkt Features DIY Smykker Resultater Håndlavet Håndværk Smykker Tilbehør Komponenter

Relaterede varer