30 Stk/Sæt Sublimation Blank Nøgleringe Termisk Overførsel-Nøgle Kæde, Dobbelt-Side er Udskrevet MDF Nøgleringe med Split Ringe

Ny vare

kr61.46

kr83.07

-27%

Tags:

tag nøglering, diy-sublimation tomme gratis fragt, fridg magnet, kæden nøgle, diy nøglering, nøglering materiale, 3d køleskab magnet, sublim, base mdf, tom nøglering

30 nøgleringe blank sublimation stk/sæt nøglering termisk overførsel nøgleringe MDF trykt dobbeltsidet med en ring opdelt KX4C

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

Mængde og form: der er 30 nøgleringe blank sublimation DIY i vores pakke, som omfatter 6 former, som hver form omfatter 5 pc ' er, den mængde, der er tilstrækkelig til at dække deres forskellige behov fremstillet i hånden.

Kvalitet materialer: Disse nøgleringe overførsel er lavet af pap medium densitet, lav vægt, høj hårdhed, blød og behagelig, ikke-giftige, Ikke let at brække eller blive deformeret, stærkt og holdbart, egnet til en bred vifte af mennesker.

Sådan skal du bruge: temperatur, overførsel, skal maskinen konfigureres mellem 180-190 grader Celsius / 356-374 grader Fahrenheit, er velegnet til overførsel af tryk i varmt; der er en beskyttende hinde på overfladen af vedhæng, skal du fjerne det, før du bruger, og på Grund af sin belægning, dobbelt-sidet, kan du udskrive på begge sider.

Design af beskyttende lag: Disse nøgleringe i white heat transfer har beskyttende lag på begge sider til forebyggelse af ridser.Fjern det beskyttende lag, før du DIY, og du kan derefter begynde at lave smukke håndværk med din egen stil.

Udvælgelse af passende gave: du kan bruge den teknologi, der sublimation til at lave mønstre diy eller print på overfladen af vedhæng dig selv.Dette er en stor gave til din familie, venner og kolleger.

Kun en nøglering i hvid, andre tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.

Specifikation:

Materiale: MDF

Cirkel størrelse: ca. 5cm/1,97 inches (størrelsen af de detaljer, se venligst billeder)

Farve: som vist på billederne

Valgfri style: B

Mængde: 30 stk/sæt

Bemærk:

Ingen salg på detailmarkedet pakke

Der kan være en fejl på 0-1cm på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. Tak!

Pakkens indhold:

30 stk/sæt x nøglering i hvid

Metal-Farve sølv
Mærke JAVRICK
Materiale Metal
Form\mønster Hjerte
Bøde eller Mode Mode
Køn Unisex
stil Classic
Kompatibilitet -
Element Type Nøgleringe
Oprindelse KN(Oprindelse)
Metaller Type Zink Legering

Relaterede varer