Cylindrisk Grinder Akacietræ Peber Kværn Keramiske Kerne Manuel Peber Kværn Mp Krydderier Flaske Køkken Værktøj

Ny vare

kr109.26

kr168.11

-36%

Tags:

xs motocross bukser

Funktioner:

*1. Det perfekte supplement til middag, og Som alle med en passion for madlavning og mad kan bevidne, fremlæggelse er lige så vigtig som maden selv.Med hjælp af salt og peber kværne, kan du tilføje sart, bekvemme og effektive funktioner til enhver banket eller middagsselskab.

*2. Friske krydderier til enhver tid: Salt og peber møller er mere populære end de traditionelle shakers, fordi salt krystaller og peberkorn er jorden-on-demand, så du får de mest friske krydderurter til at sikre, at du smager bedre mad .Selv børn, ældre eller mennesker med gigt eller fingerfærdighed problemer kan nemt betjene disse møller.

*3. Top håndværk: Vores peber mølle og havsalt mølle er lavet af akacietræ, som naturligt skaber den ønskede korn udseende, gør dette sæt af produkter ser så fine.Og det har naturligt vandtætte egenskaber, hvilket betyder, at det kan beskytte salt og peber fra fugt ophobning.Disse beholdere er lavet af høj kvalitet rustfrit stål og keramik for at sikre perfekte resultater i de kommende år.

*4. Salt mølle, med flot træ-korn ser godt ud på dit bord, og passer til forskellige køkken stil.

*5. 100% helt nye og høj kvalitet.

Specifikation:

Materiale: Acacia + keramiske + rustfrit stål + aluminium

Størrelse: diameter 5,5 CM høj 21.5 KN -

Farve: billedets farve

Velegnet til: Hjem gaver

Pakken indeholder:

1 * Grinder

Bemærk:

1. På grund af manuel måling, bedes du give en fejl på 0-1cm.Sørg for, at du ikke har noget imod, før budgivning.

2. På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer