Multifunktions Tilbage Skrubber Blødt Håndklæde Massage Børste Dobbelt-Sidet Til Eksfolierende Rengøring Af Værktøj Vaske Silikone Badekar Bælte Hjem

Ny vare

kr45.13

kr51.29

-13%

Tags:

xt 660 r 2018 preo

Funktioner:

Materiale: Lavet af silikone materiale, sunde og miljøvenlige, høj og lav temperatur modstand, ikke nem at knække.

Korn: Intensiv børste hoved, hånd gnide let bobler, dyb rengøring pore bælte rense pore tage væk dybt snavs til at holde dig ren figur.

To Håndtag: To slutningen håndtere design, stærk sejhed og modstandsdygtighed over for at trække, og kan også hænges op, hvilket sparer lagerplads.

Dobbelt-sidet Design: overfladen med en blød og intensiv børste hår kan bruges til at rense kroppen; rhombus granulat overflade kan anvendes til massage.

Velegnet Mennesker: Egnet til forskellige grupper af personer, børn, ældre, mænd, kvinder kan være.

Specifikationer:

Produkt navn: silikone badekar bælte

Materiale: silikone

Farve: blå, grøn, lilla, pink

Størrelse:omkring 70 x11.5cm(L x b)

Pakke inkluderet:

1pc x silikone badekar bælte

Bemærk:

1. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

2. Lad 0.5-2 cm forskelle på grund af manuel måling.

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Bruger Rengøring
Type bælte
Anvendelse Kroppen
Produkt Badekar Pensel/Børste Massage
Materiale andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke HOUSEEN

Relaterede varer