Med EU stik pre-installeret varme-ledning 1~10m selvkontrol varme vand, kabel-rør frostvæske beskyttelse

Ny vare

kr70.49

kr140.97

-50%

Tags:

vw silikone ledning, 4 polet forlængerledning pwm, svd toy, ørepropper silikone ledning, cz lager, pc-system unit, farve silikone ledning, 3m skumtape, kobber varmerør, forstærker kølepladen

82136 Automatisk Power Output Selvregulerende varmekabel Rør Fryse Beskyttelse af EU-Stikket Tilsluttet Pre-samlet Varme Kabel

Desctiption:

Dette kabel er specielt designet til rør fryse beskyttelse og andre flydende anti-icing i beholdere i kolde, om betingelsen.Og også kan bruges til andre varme krav.

Den varme kabler er tilgængelige i forskellige længder der kan tilpasse længden for dig, og hver kommer monteret med en 1,5 meter netledning og EU stik.Kontakt os for at bestille, hvis særlige krav.

Specifikationer:

Max antal hold: 65C

Antal varige temperatur: 85C

Min installation temperatur: -40C

Min. bøjningsradius: 30mm@-20C

Input spænding: 200~240V

Power @10C: standard 25 W/m (valgfri, forlade et krav)

Varme kabel-bredde: 9±0,5 mm

Varme kabel tykkelse: 3±0,5 mm

Varme kabel-bus wire størrelse: 7 x 0,3 mm

Plug bedømmelse: 2.5 Amps (kun for 1~5 meter varmekabler)

Stik type: EU stik

Ansøgning:

- Rør Fryse Beskyttelse

Billeder:

Hvis du don ' t nødt Knyttet Pre-samlet Varme-Kabel, du har brug for den selvregulerende varmekabel kun, venligst klik her for at læse nærmere oplysninger.

Forsendelse

Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.Meget hurtig levering sørge for, at du vil modtaget dine varer ASAP.

Modtager oplysninger

Hvis behovet ændre leveringsadresse,pls efterlade besked om ordre i 1 dage; ellers sender vi din konto baseret på din ordre adresse, Hvis adressen er forkert ,så vil pakken blive returneret ,så skal du betale for shipping pris.Så sørg for at det er korrekt og fuldstændig bemærk

Leveringstid

Normalt giver vi Gratis Fragt via Kina Post Air Mail.Det er billigere, men langsommere.Vi vil levere de elementer, der i løbet af 3 arbejdsdage (med undtagelse af weekender) efter modtagelse af din betaling.Parcel tager 1-4 uger at nå frem til dig.

Leveringstiden afhænger af de omgivelser.Fjerntliggende lande og strenge Told-e.g.Brasilien) vil gøre det længere tid end 4 uger, skal du være tålmodig.Hvis du ikke kan vente så længe.Hvis du ikke har modtaget ordren til tiden .så vil vi extand leveringstiden med 10-30 dage for dig at beskytte dig.

Told & skat

Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for Told og importafgifter gebyr i dit land.Vi vil hjælpe dig med at erklærede punkt med lavere værdi.

Retur & exchange

Alle vores varer vil blive kontrolleret og pakket i god stand, før forsendelse.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder.Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i henhold til den oprindelige tilstand inden for 7 dage efter modtagelse for en refusion eller ombytning.Før du returnerer varen, bedes du kontakte os for nærmere vende tilbage udveksling instruktion.Vi vil refundere du efter at have modtaget de returnerede varer.Køber betaler for forsendelse omkostninger for at returnere varer.

Feedback

Din tilfredshed og kommentarer er meget vigtigt for os.Hvis du kan lide vores produkter og service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback og 5 stjerner.Vi vil sætte stor pris på.Hvis du ikke er tilfreds, er Du velkommen til at kontakte os, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at arbejde sig ud af problemer.

82138

Oprindelse KN(Oprindelse)
Isolering Materiale PE
Spænding 220/240V 50/60Hz
Certificering CE
Dirigent Type Strandet
Dirigent Materiale Kobber
Type ISOLERET
Anvendelse Varme
Magt 25W/m
Kolde længde 1,5 M
Kabel-dimension 9mm bredde, 3 MM tykkelse
Model-Nummer DSR/730

Relaterede varer