0-12 Måneder Bløde Baby Klud Book Tidlig Udvikling, Læring, Sjov Undervisning Interaktiv Montessori Legetøj For Børn

Ny vare

kr25.87

kr50.72

-49%

Tags:

social-bøger, kit stille bog, fotos bøger, program bøger, dø roligt bog, 10 roligt bog, bøger forfatter, stille book indien, els bøger, nem stille bog

Funktioner:

1. Første Bibliotek til Baby: drenge og piger som disse tidlige læring legetøj.Lyse farver vil tiltrække sig opmærksomhed fra din baby, og disse interaktive klud bøger hjælpe dit barn få meget sjov!

2. Start med at Vide Ting: Du kan læse temaet klud bog med din baby til at bringe dit barn tættere på livet.Disse klud bøger er også en tidlig pædagogisk legetøj, der kan stimulere sproglige færdigheder, læsefærdigheder, sensoriske færdigheder, kommunikative færdigheder og rige fantasi, så dit barn til at vinde på startlinien.

3. Safe & Hud-venlig: håndlavet klud bøger er vaskbar, ikke-giftige, hud-venlig og sikker for babyer.Overfladen af stoffet er blød, velegnet til små hænder.Kluden bog er velegnet til klapvogne, kravlegårde og vugger.

4. Gaver til Baby Drenge & Piger: Denne klud bog er en fantastisk gave til babyer og småbørn.Velegnet til baby drenge og piger.Vores bløde baby bøger, der er egnet til 0-12 måneder gamle babyer og 1-2 år gamle nyfødte, tidlig udvikling legetøj.Det er en perfekt gave til prænatal fester, fødselsdage og Jul.

5. Læring Legetøj til Baby: Denne multi-purpose tre-dimensionelle klud funktioner lynlås design og lyse farver til at give dine børn med at genkende og lære farver, figurer, og lær at få klædt, det er en god klud bog for børn at bruge deres hænder og hjerner.

Specifikationer:

Navn: Soft Baby Klud Bog

Standard: om 19*19*5 cm/7.48*7.48*1.97 tommer

Vægt: 150 gram

Stof: Klud + polyester fiber fyld

Emballage: OPP taske

Antallet af sider: 6 sider og 12 sider (med ryg og front covers)

Packing Liste:

Lynlås Klud Bog*1

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der kan være en vis farveforskel, skal du forstå.

På grund af manuel måling, kan der være en tolerance på produktets størrelse.

Navn Bløde Baby Klud Bog
Anbefaler Alder 0-6m
Model-Nummer Bløde Baby Klud Bog
Type Den Tidlige Udvikling Af Sjove Interaktive Legetøj
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering Ingen

Relaterede varer