Let, Lydhør Cube Timer Praktiske Køkkentimer Sports Timer Tyngdekraften Sensor Flip Timer Hvid

Ny vare

kr19.70

kr39.41

-51%

Tags:

speed stack timer, timer cubing, uret uret terning, cube mat, ur, timer, nedtællingsur, enkel kube timer, antikke timeglas, speed timer, tastaturet for lenovo x1 carbon

Funktioner:

1. Simpel rotation timing: tyngdekraften sensing tid cube timer er enkel at bruge og lydhør.Vælg timing tid, flip uret, vil det bip og blinke en ikke-skærende rødt lys.

2. Volumen og displayet: Der er to stemmemeddelelser (høj og lav) for den tid, der kræves, og du kan vælge forskellige volumen i henhold til forskellige lejligheder.Uret har en skærm, kan du kontrollere den resterende tid, på ethvert tidspunkt.

3. Lille og holdbar: nedtællingstimeren er lavet af høj-kvalitets ABS plast, slidstærk og holdbar.Det er lille i størrelse og let at bære, som kan hjælpe dig med at etablere god tid.

4. Multi-funktion: Den forudindstillede timer er velegnet til madlavning, arbejde, læsning, læring, spil, sport, reducere interferens og fastholdelse af opmærksomhed.Den enkle terning form er den perfekte gave til folk, der ikke har en fornemmelse af tid.

5. Overførsel: Dette produkt er lille i størrelse og let i vægt, hvilket er meget praktisk at bære rundt på.

Beskrivelse:

Denne timer er lavet af holdbart materiale, søde piger i udseende og tydeligt digitalt display.Det er meget velegnet til køkken timing eller kontor at lære timing.

Specifikationer:

Størrelse: 6.7*6.7*6.7 cm

Farve: hvid

Type: 1-3-5-10 minutter, 15-20-30-60 minutter(valgfrit)

Materiale: plastik

Pakke Inkluderet:

1 pc * Timer

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Materiale Plast
Størrelse 6.7*6.7*6.7 cm
Farve hvid
Type 1-3-5-10 minutter
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer