3 Stykker Sammenklappelig Dog Rejse Skåle Bærbare Sammenklappelig Mad, Vand Fodring Dispenser med Lynlås og Klatring Krog

Ny vare

kr77.54

kr107.73

-29%

Tags:

xrated shirt

3 Stykker Sammenklappelig Dog Rejse Skåle Bærbare Sammenklappelig Mad, Vand Fodring Dispenser med Lynlås og Klatring Krog 100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

Tilstrækkelig mængde: pakken indeholder 3 stykker af sammenklappelig dog rejse skåle i blå, grå og sorte farver, det beløb, der er helt nok til dit kæledyr i den daglige anvendelse og udskiftning, eller du kan dele med dine venner eller familier, der ejer kæledyr.

Lækagetæt materiale: Lavet af vandtæt nylon klud, let og holdbar til at bruge, wi ll ikke stiger for meget byrde af at gå ud, lækagesikre og sikker at bruge, holder lodne ven vand i lange perioder af tid, enten hjemme eller på stier.

Let at anvende: lynlås design af hunden, vand og mad skål giver dig mulighed for let at bruge, og gode til opbevaring, kan du have en øjeblikkelig mad eller vand skål, bare tørres ren for nem pleje og pakning.

Let at bære: Det sammenklappelige dog rejse skåle er sammenklappelige, der kan foldes ind i den lille nem at bære, let i vægt, kompakt og lille nok til at blive gemt i din lomme.

Bred programmer: Ikke alene kan disse bærbare rejse hundeskåle er egnet til daglig brug i hjemmet, men også kan anvendes udendørs, såsom rejser, camping, vandreture, gåture og så videre, der giver meget komfort for din hund hæve tid.

Pet Feeder-Skåle kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet!

Specifikation:

Materiale: Nylon Klud

Størrelse: ca.19x19x10cm/7.48x7.48x3.94in

Farve: Som de viste billeder

Antal: 3 Stk

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

3 Stk x Pet Feeder Skåle

Mærke OOTDTY
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Skåle
Materiale nylon klud
Der Gælder Dog Race Universal

Relaterede varer