Parrot Legetøj til Store Fugle Pap Stor Fugl Legetøj Afrikanske Grå Papegøje Legetøj Naturlige Træ-Fugl Bur Tygge Legetøj med Klip

Ny vare

kr53.71

kr77.80

-31%

Tags:

stor fugl bure store, fuglebad bure, klud kæmpe fuglebur, stor fugl bure, fugl bure race, store fuglebur, slør fugl bure, fugl bure jagt, stor fugl bure diy, yml fugl bure

[ PERFEKTE STØRRELSE ] størrelsen af denne papegøje tygge legetøj er 5,1 tommer * 1.4 tommer * 11.4 tommer , det kan bruges i lang tid.Perfekt til alle størrelse papegøjer og fugle.Som Araer, Kakaduer, Afrikanske Grå, Eclectus, selv Caiques og større conures, der elsker at tygge og ødelægge!

[ LAVET med 100% PET SIKRE MATERIALER ] Vores fugl legetøj er lavet af mad-grade farve og naturlige træ og pap, helt sikkert for dit kæledyr til at tygge og lege med.

[ HOLDBAR og ØKONOMISK ] rustfrit hurtig forbindelse og hamp reb af denne store papegøje toy er stærk nok til at vare lang tid hængende uden at falde fra hinanden og meget modstandsdygtig over for at bide.

[ NÆBBET TRIMMET ] Papegøje næb holder voksende til at holde skarp, hvis hendes næb er alt for længe kan påvirke evnen til papegøje til at spise og skader deres helbred.Vores fugl legetøj til papegøjer indeholder farvede træklodser og naturlige pap til at tiltrække din papegøje til at tygge, hjælpe din fjer venner til at pynte og betingelse af deres næb.

[ REDUCERER AGGRESSION & ENSOMHED ] fuglebur legetøj er designet i lyse farver, som let kan tiltrække papegøjer'attention i en kort tid, og de vil spille med disse legetøj for en lang tid hver dag, holde dine papegøjer travlt, mindre destruktive og have flere sjove timer.

Specifikation

Farve: farverig

Materiale: Papir

Størrelse : 13 * 3.5 * 29cm/5,1 tommer * 1.4 tommer * 11.4 tommer

Anvendelse:Perfekt til alle størrelse papegøjer og fugle.Som Araer, Kakaduer, Afrikanske Grå, Eclectus, selv Caiques og større conures, der elsker at tygge og ødelægge!

Tips:

1.Hvis der i tilfælde af, at din fugl får skræmt af den nye fugl toy, kan du prøve at sætte denne papegøje legetøj uden for buret i et par dage, og når fuglen bliver en vane, holde det inde.

2.En anden ting, som du kan prøve, er ved at fylde indersiden med en godbid.Der kan være indbringende for nogle arter til at søge og finde deres mad.

Tilbehør tilfældig farve, der peger farver accepteres ikke

Pakkens Indhold:

1 * Naturlige Pap Fugl Toy

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Dropshipping 1) Vi accepterer dropshipping, vi har en masse erfaring i dropshiping og vil ikke sætte nogen annoncer og materialer i den rækkefølge. 2) Vi accepterer CSV-fil (Excel-Fil) til at håndtere, for bulk ordrer.Du skal blot betale ved en ordre på www.dreslette.dk.Vi vil håndtering af dine ordrer i henhold til en excel-fil.du kan sende os en CSV-fil, som kontakter alle customerrsquos oplysninger (Navn, e-Mail, Fulde adresse etchellip) og bestil info( farve, mængde).Jeg vil tilbyde samlede pris.Du skal bare nødt til at placere en ordre på www.dreslette.dk, efter du betale for det.Vi vil indlæse filen ind i vores system og håndtering af dine ordrer accoding til din fil.Efter vi skibet ud for, vil jeg sende tilbage den CSV-fil med tracking koder.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendelse Perfekt til alle størrelse papegøjer og fugle. Som Araer, Kakaduer, afr
Størrelse 13 3.5 29cm5.1 inch 1.4 inch 11.4 inch
Materiale Papir

Relaterede varer