Eid Mubarak Latex Balloner Klart Mønster Ramadan Mubarak Jubilæum Happy Birthday Party Eid Dekoration Festival Forsyninger

Ny vare

kr53.52

kr74.36

-29%

Tags:

xr iphone-porno

Bullet Punkter:

1、Nem at Oppuste: Eid Mubarak balloner er lavet af høj-kvalitets latex, nem at puste op, så du hurtigt oprette en interessant Eid Mubarak ferie atmosfære, som fejrer Eid Mubarak med Muslimsk familie og venner til mere sjov.

2、Atmosfære og Tilføjer: Hver ballon er et helligt tempel billede på det at skabe sjove part atmosfære, så du føler dig i julehumør af den højtidelige Eid festivalen.

3、Safey, som Sikrer: Disse balloner ikke har en ubehagelig kemisk lugt, så du trygt kan puste dem med din Muslimske familie og venner og gøre det til et spil.Afgøre, hvilken størrelse du ønsker, og kombinerer det med folk, der overholder Islam som en interessant aktivitet.

4、Festival Decoration: Eid ballon sæt indeholder 1/100pcs, nok til brug, og mange balloner kan bruges til at lave festlige dekorationer, giver dig en interessant Eid Mubarak ferie atmosfære.

5、Høj Kvalitet: Vores balloner er lavet af høj kvalitet latex.Mønstret på balloner er meget klar.Det er ikke så billige som almindelige balloner på gaden, helt sikkert og den perfekte dekoration til Eid.

Beskrivelse:

Velegnet til bryllupper, polterabend, fest, flag, baby voksen fødselsdag dekoration, baby dåb

Specifikation:

Navn: 12-tommer Eid Mubarak Latex Ballon

Materiale: høj kvalitet latex

Størrelse: cirka 12 inches

Vægt: ca 280g

Packing Liste:

Eid Mubarak Ballon*1 eller 100

Lejlighed Party, Eid al-Fitr
Oprindelse KN(Oprindelse)
Antallet af Pc ' er 100pcs
Form, Stil Runde, Brev
drop shipping støtte
Model-Nummer Eid Mubarak Latex Balloner
Klassificering Ballon
Sæt Type No
Materiale Latex, Høj Kvalitet Latex
Type Engroshandel No

Relaterede varer