1 Sæt til Rustfrit Stål, Og Blender Elektrisk Piskeris Mælkeskummer D 3 cm*H 23cm

Ny vare

kr68.58

kr100.87

-33%

Tags:

xr iphone lada sag

(1)【Slidstærk, Vaskbar】 mælkeskummer er lavet af høj kvalitet rustfrit stål og fødevaregodkendt ABS.Holdbare, varme-resistente og rustfri.Piskeriset hoveder er aftagelig og let at rengøre.Du skal blot placere dem under rindende vand til at rense og tørre den af med stå i displayet.

(2)【Flere Kombinationer】Komme med en dobbelt og en enkelt foråret piskeris hovedet, kan du vælge at bruge dobbelt eller enkelt mælkeskummer piskeris hoved, efter som du har brug for mere eller mindre mælk skum.Opfylde behovene i de forskellige scener i livet.Håndtag design er i overensstemmelse med ergonomi, komfortabelt greb, sparer tid og arbejdskraft-besparelse, er en god hjælper i køkkenet.

(3)【 Bærbare】størrelsen er bærbare, og du kan tage det med overalt.Meget praktisk, er penge at spare, energibesparende og miljøvenlige.Bemærk venligst, at batteriet er ikke inkluderet i prisen.3 AAA batterier skal være udstyret.

(4)【Perfekte Mælkeskummer】elektrisk mælkeskummer skabe en rig, cremet skum ligesom de professionelle baristaer.De håndholdt mælkeskummer er perfekt til at skabe cramy skum inden for 15-20'erne til kaffe, varm / kold chokolade, blandet mælk drikkevarer, matcha og mere, samt et godt egg beater.Lavt støjniveau, lille størrelse, nem at bære, det er velegnet til bolig, rejser og camping, vi kan nyde kaffe med tyk mælk skum, når som helst, hvor som helst.

Materiale: rustfrit stål + ABS

Størrelse: Diameter 3 cm*Højde 23cm

hovedenheden*1, med et enkelt hoved*1 -, dobbelt-hoved*1, tre hoved*1 (3 AAA-batterier behøver at være udstyret)

1.På grund af den manuelle måling og forskellige målemetoder, den faktiske størrelse kan være lidt anderledes.

2.Vær opmærksom på, at på grund af lys-effekter og skærmens lysstyrke/kontrast osv., farve tone af hjemmesiden foto ' s og den faktiske vare kan være en smule anderledes.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Æg Stiring
Æg Værktøjer Type Æg Piskeris
Model-Nummer HG26635A1
Piskeris Om Metode Hånd

Relaterede varer