Indendørs Super Absorberer Dørmåtte Latex Opbakning Skridsikre Måtte for Små hoveddøren Inde-Gulvtæppe Snavs Trapper Bomuld Indgang Tæppe

Ny vare

kr209.43

kr418.85

-50%

Tags:

lærred, bomuld tæppe, tæppe køkken, gulvtæppet i stuen, falder dørmåtter indendørs, dørmåtte mat, tæppe gangen, dørmåtter indendørs tekst, dørmåtter indgang store, tæppe gangen, lille tæppe bomuld

Beskrivelse

Stilfuld måde at byde dine gæster:

Fantastisk til indgangspartier,døre,køkkener,et drivhus,tilbage døre,garage og endda campingvogne.

Velegnet til en bred vifte af hjem stilarter,vil du være i stand til året rundt finde noget, der passer til dit hjem stil,eller erstatning for, som varierer med årstiden.

Specifikationer:

Størrelse:bredde 45 cm lang x 70 cm(velegnet til en lille åbning)

Materiale:55% bomuld,45% polyester

Opbakning materiale:100% latex-bagside

Farve:som vist i Figur

Note 1: dette Måtte kun til indendørs brug. Ikke egnet til badeværelse,nogle våde eller hvor der er vand,der er små sten på jorden. Nogle fugtige eller stenede overflader kan medføre, at de Måtte til at glide.

Note 2: koldt vand maskinvask,ikke rengøringsmidler eller skyllemiddel,den første vask kan opstå, når nogle af fibrene til at falde.

Note 3: du kan bruge den store gruppe af vaskemaskine,så de ikke falder ud fibre tilstopning

Om farven

Effektivitet Sammenligning

Det udmærker sig på, er, våde fødder. Disse måtter kan fjerne din adgang til private hjem, før de passerer gennem den våde indkørsel eller dæk efter fliser,hårde og lette konsistens af tæppet på det beskidte våde fodspor.

Hvis dine sko har en masse mudder,bedes du tør det flere gange(mindst 10 gange),fordi Måtten på bomuld kan være super vand-absorberende,men ikke suge af mudder.

Sugende fibre:

Dette materiale med vores snavs trapper teknologi gør det muligt hjem eller kontor-gulve til at holde rent og tørt!

Vores kvalitet måtter kan forhindre mudret,regn,sne,sjap og slud fodspor og pletter ødelægge udseende og finish for at hjælpe med at opretholde dine tæpper og gulve. Maskine afvaskelige:

Snavs Trapper Måtten har den fordel, at det kan tåle en 30 graders vask. Tør gulvet, non-slip:

PVC bagside,kan i fravær af de barske betingelser i tilfælde af hjælp,for eksempel, tørring af træ-gulvtæppe,flise-gulvtæppe osv. Det vil være i brug for at forhindre, at Måtten ikke glider eller hylder,og ved at forhindre utilsigtet dråber til at beskytte din sikkerhed. Lav-key:

Lav-profil design er tynd nok,til din hoveddør,vil ikke klemme døren.

Technics Ikke-vævet Tekstil
Mærke HAIMAITONG
Bruger DOOR, FLOOR
Mønster Type Solid
Funktion Anti-slip
Tæppe Salg Færdige Tæppe (stykke)
stil Europa
Aldersgruppe Voksne
Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendelse Gangen
Mønster Shaggy
Design Kilim

Relaterede varer