Forruden Solsejl Dække Aluminium Folie Parasol Bil Bilens Forrude Parasol Blok Sammenklappelig Tilbehør 4 Typer For

Ny vare

kr76.27

Tags:

mercedes benz parasol, bil sunshad, parasol, Forrude, bil parasol, bil søn, kia parasol, bil solcreme, mini cooper parasol, forruden

Konto Oplysninger:

1.Materiale: Aluminium Folie.

2.Størrelse: 130 cm * 70 cm / 140 cm * 70 cm (Cirka).

3.Farve: Der er 4 former for valg.

4.Pakning Indeholder:1 Stk Bil Parasol.

Post Funktioner:

1.Størrelse: 27,5 X 51 cm.

2.Produktets ydeevne: høj kvalitet aluminium folie materiale, effektivt kan beskytte din bil mod solen, effektivt kan beskytte din bil interiør fra aging, varmebestandighed, og skabe den mest komfortable og cool interiør-miljø.Bærbare og rimelig størrelse, er nem at transportere og opbevare, og ikke optager for meget plads.

3.Hold køretøjet cool - reflekterende materiale 100% reflekterer sollys og varme - reducere bil indvendig luftfugtighed, isolering ydeevne er god, effektivt at reducere temperaturen inde i bilen, brændstofforbrug spare aircondition, hjælper med at holde bilen kølig under varme og solrige vejr.

4.Premium materiale - reflekterende folie af aluminium kombinere med dobbelt lag boble materiale gør den kølende effekt er større , frost og sne forebyggelse støvtæt.

5.UV-beskytter - perfekt til indendørs beskyttelse, samtidig med at blokere de skadelige UV-stråler fra beskadige din polstring.Beskytte bilen instrument, bruser, rat og stole, osv.Ikke aging metamorphism af sollys.

6.Nem at konfigurere, og bære den foldbare nuancer hurtigt og nemt folde ud i den pose for bekvem placering i bilen.

7.Fittings konstruktion: produktet er elastik for at modtage på den ene side, to chicken øjne på den øverste ende, og kan fastgøres på den forreste forruden med sugekop.udstyret med to sugekopper.

Told Og Afgifter:

Q-Er din pris omfatter told eller MOMS, Hvor meget skat skal jeg betale?

Nej, prisen for vores produkter ikke indeholder nogen told eller MOMS.Vi skal bare oplade dine varer, pris og forsendelses omkostninger.hvis du er opkrævet af en MOMS, du skal blot betale det til din told.

I de fleste lande, du er nødt til at betale skatter eller afgifter på importerede varer.Nogle gange varer under en vis værdi, eller i visse kategorier, ikke skatter og afgifter.

Reglerne er forskellige i hvert land.Desværre er der ingen måde for os at kende de regler, bestemmelser, skikke, traditioner, praksis, smuthuller, ordninger, systemer, papirarbejde, regler, love eller afgørelser i hvert enkelt land.

Derfor kan vi ikke og vil ikke tilbyde rådgivning om skatter og afgifter i dit land.Som køber er det dit ansvar at finde ud af, at oplysninger, før du bestiller varer.

Hvis du er nødt til at betale import-skatter , ekstra told og moms, du skal betale til kureren ved modtagelse af pakke(r).Vi kan ikke beregne dette for dig, og der er ingen måde at pre-pay it.Hvis du er drop-shipping eller sende en gave element til en person, sørg for at de er opmærksomme på muligheden for at skulle betale skat, når man modtager varerne.

Tak for din opmærksomhed.

Materiale Aluminium Folie
Farve Der er 4 typer for valg
Størrelse 130 cm * 70 cm / 140 cm * 70 cm
Mærke AUMOHALL
Model-Nummer AT1650-1200508

Relaterede varer