Kvinder Crossbody Tasker Små Nye Mode Kvindelige Skuldertaske 2021 Tendenser Enkle Unge Pladsen Håndtaske Blå Sommer Til Damer

Ny vare

kr108.69

kr190.68

-43%

Tags:

xr iphone-12 tilfælde udskiftning

BETALING:

1. Vi accepterer alle betalingsmetoder, der er støttet af www.dreslette.dk. 2. Engros-og drop shipping er både velkommen.For engros, vil vi tilbyde rabat pris.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke efterlade nogen oplysninger om os, hvis du ønsker det.

FORSENDELSE:

1. Sørg for din leveringsadresse er korrekt.Giv os venligst din rådighed, telefonnummer og postnummer.Det er et krav i Kina Post Office.Ellers pakke vil blive afvist! 2. Alle varer vil blive afsendt inden for 3 til 5 hverdage.

LEVERINGSTID:

1. Normal leveringstid er vist nedenfor.Men vi kan ikke garantere levering tid.

2. Hvis beskyttelse dato, vil løbe ud, men varerne ikke er modtaget, bedes du kontakte os.Hvis du er enig, kan vi udvide det til at gøre sikker på, at dine penge er sikre

BEMÆRK:

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

VENDER TILBAGE GARANTI:

1. Vi vil kontrollere varen grundigt, før forsendelse. 2. Hvis du ikke er tilfreds med den vare en eller anden grund, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil enten sende dig en ny eller refundere pengene, så snart vi modtager den returnerede vare.

FEEDBACK:

1. Hvis der er noget galt med de varer, du har modtaget, skal du kontakte os INDEN de forlader enhver neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at finde tilfreds løsning for dig.Deres forståelse er værdsat. 2. Hvis du er tilfreds med de varer, du har modtaget, skal du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner til os.

Mærke GERAYBU
Lukning Type lynlås
Lejlighed aftale/Shopping/rejse/arbejde
Model-Nummer 27BBE8186
Dekoration Ingen
Element Type Håndtasker
stil Mode
Antal Håndtag/Remme Single
Lining Materiale Polyester
Mønster Type Solid
Indretning Indvendige Rum
Køn Kvinder
Regnskabsmæssige metode skulder crossbody taske/håndtaske
Håndtasker Type Skulder Tasker
Oprindelse KN(Oprindelse)
Form KLAP
Typer af tasker Skulder & Tasker
Udvendig Ingen
Vigtigste Materiale PU
Hårdhed BLØD

Relaterede varer