Fuld Manuel Ned Hældning Mudder Fersken-formet Mantou Tekande Kungfu for Online Rejse-Te-Sæt Gave Infusion Af Te Kedel Engros

Ny vare

kr406.77

kr635.59

-37%

Tags:

xr hals tilfælde lv

$100 $75 $110 $95 139.00 $25 $130 $100

$75 $100 $80 $80 $100 $165 $165 $165

Virksomhedens produkter er fremstillet af sine egne fabrikker og folkemusik håndværkere.Alle de produkter, der er ab fabrik priser, ingen forhandlinger.

Til støtte for en distribution, detailhandel, og rekruttere agenter, bedes du kontakte Wangwang.

Stilen er gennemført, og der kan tilføjes.Stor mængde eller prøve customizer, ring venligst for flere detaljer.

Tlf: 15295409902

Lilla lerpotter er populære i auktionen, og de har samlinger af & oslash; Antikviteter & rdquo; Masters'works er ofte svært at finde, som kaldes & oslash; hvordan kan vi få nok af smykker i verden?Hvordan kan vi misunder en pille af mudder & rdquo?Lilla Sand Pot er et unikt kunsthåndværk system i Kinesisk tradition

Gør ler håndværk.Råmaterialet er lilla sand mudder, opstod i Dingshu Byen, Yixing, Jiangsu-Provinsen, også kendt som Yixing lilla sand gryde.Det siges, at grundlæggeren af lilla ler pot var Foråret Festival af Ming-Dynastiet i Kina.På grund af den perfekte blanding af artisteri og funktionalitet, lilla ler pot er som denne.

Det er dyrebar og uforglemmelig.Mere om de fordele af lilla sand pot te og te Zen blindt kultur, som også øget den ædle og vulgære charme af lilla sand.

Lilla sand puljen er mest berømt for Yixing lilla sand gryde.Yixing lilla sand puljen ikke fange den sande duft af te, og ikke har kogt suppe gas.Det kan holde den farve, duft og smag af te i lang tid.Lilla sand te sæt er også soaked in te på grund af deres enkle og unikke form og fremragende temperament.

Hånd-gnidning, vil blive gammel jade farve og blive begunstiget af mennesker.Lilla mudder er faktisk en unik råvare i Yixing.Det har den nødvendige kemiske sammensætning og mineral sammensætning for at lave keramik.Mikroskopiske iagttagelse viser, at de vigtigste mineraler i lilla mudder er quartz og mekaniske ure.

Ler, glimmer og hæmatit.Rimelig kemisk, mineralsk og partikel sammensætning gør, Lilla mudder har en god plasticitet, høje grønne styrke og lille tørring svind.Finheden af Lilla mudder knusning bør sigtes gennem 60 masker.

Det tager en masse arbejde at gøre grove mudder, når det mudder er også fint, stikker hænderne vil forårsage rynker på overfladen af kroppen, og på samme tid, vil det forårsage udtørring og sintring af svind at stige.I processen med at forme, den centrale arbejdstager er endt, som kan gøre formen af kroppen glat og danne et lag af ensartethed.

Tæt epidermis.På grund af eksistensen af overhudens lag, temperatur sortiment af produkter fyring er udvidet.Uanset om det er i den øvre eller nedre grænse for normal fyring temperatur, epidermis lag er let at sinter, mens den indre væg af kedel kroppen kan stadig form stomata.Derfor er den afsluttende proces i dannelse af

Det har den funktion, der forbinder økologisk mudder, formning og fyring, hvilket giver overfladen af lilla sand en glat, blank overflade, uden glasur, og en vis porøsitet uden lækage.

Pakning Gaveæske
Farve Gennemsigtig
Pris segment 200-300 yuan
tekstur af materiale Yixing
Kategori af produktet tekande
Kapacitet 201-300 ml
Mærke tcup
Materiale Lilla Ler
Om at støtte brugerdefinerede Ja

Relaterede varer