Non-slip Trådløs Magnetisk Oplader Stand Holder Til IPhone 12 Mini, 12, 12 Pro Bruser Power Base Dock Vugge Beslag

Ny vare

kr35.97

kr89.94

-61%

Tags:

yzf 250 triple klemmer

Non-slip Trådløs Magnetisk Oplader Stand Holder Til IPhone 12 Mini, 12, 12 Pro Bruser Power Base Dock Vugge Beslag

Bullet Punkter: 1、Beslag til MagSafe Oplader: Denne mobiltelefon holder er specielt designet til MagSafe, lavet af høj kvalitet aluminium med elegant udseende, god stabilitet og holdbarhed.Det er fuldt ud passer til Apple iPhone 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max.Gør opladning mere praktisk! (❗Bemærk: Dette produkt omfatter ikke MagSafe oplader.).

2、Humaniseret Perspektiv: Denne opladeren er designet med humaniseret perspektiv.Læg den på dit skrivebord, og du kan nemt få en behagelig perspektiv til at snakke, se film eller visning af opskrifter.Denne telefon base, er også meget velegnet til brug på dit natbord, så du kan holde den i hånden.

3、Beskyttende Funktion: gummi pad på bunden af telefonholder, der kan beskytte telefonen mod ridser og forhindre, at hele holderen glider ud.Hertil kommer, at hullerne på bagsiden giver dig mulighed for nemt at fjerne MagSafe.

4、Glatte Kanter: Denne base station er lavet af høj kvalitet aluminium, med glatte kanter, glat overflade metalglans.Det ser stilfuld og elegant på din desktop.

5、Bruger-Erfaring: for at få en bedre brugeroplevelse, ①It anbefales at bruge den originale Magsafe oplader. ②It anbefales at bruge iPhone 12/12 Mini/ Pro/ Pro-Max uden en mobiltelefon beskyttende cover eller med en speciel mobiltelefon, beskyttende cover til MagSafe oplader.

Specifikation:

Navn: Mobile Phone Stand

Materiale: aluminium legering

Farve: sølv hvid

Størrelse: om 14x9.5x9cm/5.51*3.74*3.54 tommer

Kompatible Enheder:IPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Antal

Packing Liste:

1×Magnetisk Telefonholder

Oplader No
Type Skrivebord Indehaver
Har Oplægsholder No
Kompatible Mærker Universal
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktioner Ingen Funktioner
Model-Nummer iphone Mini 12, 12, 12 Pro, 12 Pro Antal
Mærke Rondaful

Relaterede varer