Små Luftfugter, USB Personlige skrivebord, Luftbefugtere, Bil Luftfugter, Mini Luftfugter for Planter, Soveværelse, Kontor

Ny vare

kr73.92

kr167.99

-56%

Tags:

xr m229 atx

Vi tilbyder rabat for stor mængde.Velkommen til at kontakte os!

[Lille Luftfugter] Denne luftfugter er lille i størrelse, lys i vægt, let at transportere, og drevet af et USB-kabel (medfølger).Velegnet til soveværelser, kontorer, fabrikker, biler, rejser osv.

[280ml kapacitet og to stråletyper] Den 280ml menneskelige luftfugter kan producere 40-70 ml spray, som er meget velegnet til værelser.Det kan bruges uafbrudt i 6 timer i intermitterende spray tilstand, og kan arbejde i 4 timer i kontinuerlig spray stat.

[Slank drift og nat, lys] lyden af mini-fugteren er mindre end 30dB (mere støjsvage end klimaanlægget) og vil ikke gribe ind med dit arbejde og sove.Der er to night light modes for dig til at vælge, LED nat lys og vejrtrækning lys-tilstand.

[Sikkerhed og automatisk lukning] Der er en indbygget vand niveau sensor indeni, når vandstanden er lavere end den rent vand niveau, vil det automatisk slukke for strømmen.Tætningen er fast, ikke længere bange for lækker, når hælde væske.

[Påmindelse]①Don ikke tilføje æteriske olie eller destilleret vand til luftfugter, vil det medføre, at luftfugter til fejl. ② Du nyde den vatpind til et par minutter før brug. ③When udskiftning vatpind, ikke mister foråret.

farve:Hvid

Materiale:plastik

størrelse:7.8 x 7,8 x 12,8 cm

Pakkens Indhold:

1 x Personlig desktop luftfugter

1 x USB opladning kabel

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tid til markedet 2017
Befugtning Kapacitet 30ML/h
Certificering Ingen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Vand-mangel Power-off Beskyttelse Ja
Klassificering Befugtning
Installation Mini
Kapacitet 1.1-2.5 L
Bruger Husstand
Anvendelse 10㎡
Power Type A. C. Kilde
Tåge Output (liter / dag) 30 ml
Effekt (W) 5w
Model-Nummer Luftfugter
Tåge Outlet Mængde En/et
Timing Funktion No
Mærke HAEGER
Form Tegnefilm
Spænding (V) 220V
Type Cool-Dug Pumpehjul Luftfugter
Operation Metode Tastatur Type
Funktion Renheden Type
Fugtighedskontrol Piano Type
Støj 36 db
Befugtning Metode Tåge Udledning

Relaterede varer