6 Intense Frekvenser Klitoris Vibrator Oral Sugning Tungen Slikke Genopladelige Silikone Sucker Stimulator Sex Legetøj Til Kvinder

Ny vare

kr135.06

Tags:

xr iphone case bil

Om produktet:

❤ Sød Lille Rose - klitoris sugende Tungen slikke vibrator er formet som en rose, den søde udseende gør det nemt at bære med dig, og du kan opleve den ultimative gys af oral sex til enhver tid.

❤ 6 Intense Sugende Tungen slikke Frekvenser - Den roterende luftstrøm, der genereres af den indre vibration stinker og pirrer klitoris, og hjælper dig med at nå orgasme i en kort tid.Med et enkelt klik, kan du nemt ændre det sjovt med forskellige sugerør.

❤ Sikker & Silkeblød Silikone sexlegetøj er lavet af medicinsk silikone, som er hygiejnisk og lugtfrit.Denne silke-touch-clit sucker ville give mere komfort til din private dele.

❤ USB-Genopladelige - Denne stimulere klitoris vibrator kan oplades hvor som helst med udstyret USB oplader base, så du kan nyde oralsex glæde op til 2 timer efter at den er fuldt opladet.

❤ Pålidelig Efter-Salg Service - hvis du har nogen problemer med denne sugende toy, er du velkommen til at fortælle os, vi er altid til tjeneste!

Adorime steg klitoris vibrator er mere end en sugende legetøj!

Formen af denne klitoris sugekop er designet som en smuk rose, som kan tages ud, hvor som helst eller som en pynt ligger på dit bord, og ingen vil opdage det er faktisk en adult sex toy!

Ejer 6 stærkt sugende Tungen slikke tilstande og stille motor.

Adorime klitoris massager har en rolig motor, mens det stadig giver en stærk sugning, kan du nyde klitoris stimulation alene uden nogen bekymring, når du lukker døren.

Denne sugende vibrator kan vække din lyst af oral sex!

Du skal blot placere hul over din klitoris, og begynder vibrator med et enkelt klik at føle tå-curling suge bevægelser, det er ikke kun begrænset til din klitoris, men at alle følsomme dele, eller bruge det til at flirte med din partner under forspillet!

En perfekt gave til den du elsker med diskret pakke!

Alle voksen sex legetøj af Adorime er pakket i en lukket kasse uden at vise nogen form for følsomme ord bortset fra det mærke, du kan købe denne rose sugende stykke legetøj, som en overraskelse til dig selv eller nogen du elsker.

Ikke begrænset sjov tid med den magnetiske hurtig opladning.

Denne rose klitoris sugende vibrator kan levere 120 minutters spille tid efter 1,5 timer fuld opladning giver dig mulighed for at bruge og opleve glæde når som helst.

feature3 Voksen legetøj
feature2 For voksne
Element Type Vibratorer
Funktion Sutter
sex shop legetøj for voksne
Sjofelt Billede No
Materiale silikone
Oprindelse KN(Oprindelse)
feature1 nippel skeden
Størrelse for woman
Model-Nummer Sex Legetøj
Seksuelt Suggestive No

Relaterede varer