Holdbar Telt Reb Tensioners Fishbone Dæk, Anker Pind Dæk Søm Camping Telt Pæle Ankre Pløkker Dæk Ankre

Ny vare

kr3.94

kr7.88

-50%

Tags:

bånd hår tilbehør, telt lastbil tilbehør, camping tilbehør, eventyr, hår tilbehør za, succi hår tilbehør, tipi telt tilbehør, stof telt tilbehør, jeep telt tilbehør, tilbehør tilfælde asus, tilbehør til bilen ca

Beskrivelse:

Stærk Stabilitet & Holdbar-Fremstillet af aluminium legering + rustfrit stål materiale, som ikke let at deformere, modstandsdygtige over for korrosion, robuste og holdbare i brug for at forhindre, offentlig shelter revner.

Anti Slip & Justerbar -- Kommer med foråret spænde, som hjælper med at løse telt pæle bedre til at forhindre, at jorden søm fra at falde ned eller dreje på grund af faldet af teltet.Hver af det med dobbelt huller, som er ekstremt let at låse rebet på plads, og juster længden af reb og fast, og fastgør telt.

Nemt At Sætte Op og Fjerne-Bare sæt den ind i hullet, og drej den til at lave det, når du installerer telt på træ bord med huller i camping-området.Det kan blive installeret, uden at skade til bestyrelsen.Det vil være mere effektive, når de kombineres med karabinhage.

Brug For Dæk & Træ Bord-Det kan bruges til at installere og reparere telte og solsejl på dæk eller træplader, når du er på camping udendørs.

Bærbare & Pakken Omfatter-- Det er lille og let at tage ud til udendørs aktiviteter.

Pakken Indeholder:

1x fishbone telt spil med foråret spænde

Type Pocket, Multi-Værktøjer
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer