2 i 1 Bluetooth-Modtager Bluetooth-Senderen 5.0 RCA AUX USB-3,5 mm Jack Audio-Dongle Trådløse Adapter Til TV, PC bilsættet

Ny vare

kr17.86

kr23.83

-26%

Tags:

audio bluetooth-rca, bluetooth en rca, bluetooth car modtager rca, bluetooth transmitt, bluetooth spdif, audio bluetooth-tilgode, bluetooth car rca, bt-senderen, bluetooth-dac, aac bluetooth-modtager

2 i 1 Bluetooth-Modtager Bluetooth-Senderen 5.0 RCA AUX USB-3,5 mm Jack Audio-Dongle Trådløse Adapter Til TV, PC bilsættet

Bemærk: når du først indsætte SY317, lyset er Rødt, det er i TX (Transmitter) - Tilstand, som ikke vil skifte til RX Mode automatisk.Det har brug for dig til at tage SY317 og indsæt derefter igen, vil lyset blive Blå, og det er i RX(Modtager) Mode nu.

Nogle gange, når det er i den samme tilstand i længere tid, er du nødt til at gentage, tag stikket ud og sæt to gange, og den vil skifte til en anden tilstand, skal du huske:

Rødt Lys: TX Mode, Blå Lys: RX Mode

Senderen tilstand:Rødt Lys, trådløst streamer lyd fra din ikke-Bluetooth-TV, stereoanlæg, eller CD-afspiller til din Bluetooth-hovedtelefoner eller højttalere

Receiver: Blåt Lys, trådløst streamer lyd fra din Bluetooth-aktiveret telefon, tablet eller computer, til dit kablede stereoanlæg, højttalere eller hovedtelefoner.

Hvis enheden ikke fungerer normalt, skal du kontakte os først,i Stedet for at give os en Negativ anmeldelse , vil Vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse alle problemer,kan Du stole på os,på forhånd Tak.

Spørgsmål 1: Hvorfor kan jeg ikke finde SY317 i min computer?

A: Når du sætter SY317 til din usb-port på computeren, computerens usb-port, blot anvendes som strømforsyning for SY317 .Så computeren ikke har behov for at se det, du bare nødt til at forbinde det med PC med 3,5 mm AUX-kabel, så det vil arbejde for PC ' en.Når du bruger en PC, skal du bruge TX-tilstand(Rødt lys blinker).Så er parret med din Bluetooth-hovedtelefon/højttaler.

Spørgsmål 2: Hvorfor kan jeg ikke finde SY317 i min smarte telefon, bluetooth ?

A: Når du bruger SY317 at parre med telefonen, er du nødt til at bekræfte SY317 var i bluetooth-receiver (LED-lys skal være BLÅ blink).Hvis lyset var rødt blinker,er Dens bluetooth-senderen tilstand ,ikke i modtager-tilstand ,så du ikke kan finde det i din telefon.

Spørgsmål 3: Hvorfor kan jeg ikke oprette forbindelse til mit bluetooth-hovedtelefoner ?

A: Når du bruger SY317 at parre med din bluetooth-hovedtelefonerne, er du nødt til at bekræfte SY317 var i bluetooth-transmitter-tilstand (LED-lys skal være RØDE blinkende).Aux bør være forbundet med PC og SY317 .Hvis lyset var blå blink,er dens bluetooth-receiver ,der ikke sender , så du kan ikke parre med din bluetooth-hovedtelefoner.

Spørgsmål 4: Hvordan til at skifte mellem bluetooth-senderen(RØDT lys) og receiver(BLÅT lys) .

A: Rødt lys var blueooth sender tilstand; Blå lys blev bluetooth receiver;vejen til at ændre lyset blev re-tilslut USB-enheden til usb-strømforsyning.

Spørgsmål 5: Hvorfor jeg tilslutte en succes,men ikke har lyd?

A: I sender tilstand(Rødt lys): Du er nødt til at bruge 3,5 mm audio kabel til at forbinde dit TV/PC/Tablet med vores SY317 .Det bemærkes, 3,5 mm kabel skal være pluged i dit TV/PC/Tablet 3,5 mm audio output.I modtager-tilstand(blåt lys): Du er nødt til at bruge 3,5 mm audio kabel til at forbinde din Forstærker/højttaler kabel/bil audio system med vores SY317 .Det bemærkes, 3,5 mm kabel skal være pluged i din Forstærker/højttaler kabel/bil audio system 3,5 mm audio input.

Spørgsmål 6: Kan jeg bruge til mit trådløse tastatur/mus ?

A: Ikke støtte !!Vores enhed, der kun kan bruges som bluetooth-modtager eller en bluetooth-transmitter.Kan ikke bruges, som en wi-fi/Wireless adapter til at forbinde med WiFi-netværk og dosis ikke arbejde med tastatur / mus.

Spørgsmål 7: Kan jeg bruge det til at oprette forbindelse mellem telefonen og Forstærker/højttaler kabel/bil audio system osv.?

A: Ja ,men du er nødt til at bekræfte din Forstærker/højttaler kabel/bil lyd system har 3,5 mm audio output port.

Spørgsmål 8: Kan jeg bruge den til at oprette forbindelse mellem bluetooth-hovedtelefon/højttaler-og-TV/PC/Tablet/CD-Spiller/MP3/MP4 ?

En: Ja.Men du er nødt til at bruge 3,5 mm kabel-stik i dit TV/PC/Tablet/CD-Spiller/MP3/MP4 3,5 mm AUX audio-port.Derefter forbinde med vores enhed.

Q9: Hvorfor, når jeg opretter forbindelse med SY317 , har Sin støj, eller lyden er svage ?

A: Dens fordi du har brugt USB-Strømforsyning kan ikke egnet til SY317 , Du har brug for at ændre en anden USB-strømforsyning, og bekræft USB-strømforsyning, kun støtte DC 5V output, Kan ikke støtte 9V/12V eller forskellige output.

Produkt Features: 1.Denne ekstremt bærbar, letvægts trådløse audio sender & modtager er en ideel trådløs lydløsning til en bred vifte af situationer og bruger 2.Senderen tilstand: trådløst streamer lyd fra din ikke-Bluetooth-TV, stereoanlæg, eller CD-afspiller til din Bluetooth-hovedtelefoner eller højttalere 3.Receiver: trådløst streamer lyd fra din Bluetooth-aktiveret telefon, tablet eller computer, til dit kablede stereoanlæg, højttalere eller hovedtelefoner. 4.Der er ikke noget indbygget batteri, og det er drevet af DC 5V usb-interface: A. Indsæt usb-strøm, det røde lys er tændt i sende tilstand, det røde lys blinker, når bindingen er oprettet, og det røde lys er altid tændt efter parringen lykkes.B.Indsæt usb til strøm på, den modtagende tilstand er blå lys blå lys blinker, når bindingen er oprettet, er det blå lys er altid tændt, når bindingen er oprettet, er en succes. 5.Bred Kompatibilitet: Med den medfølgende 3,5 mm kabel, denne Receiver Transmitter adapter kan i vid udstrækning anvendes på din computer, bærbar computer, stereoanlæg, hovedtelefon, smartphone, Mp3-afspiller, CD-afspiller, osv.

Indhold LYD
Støtte Apt-x No
Funktion 4 bluetooth A2DP Stereo
Understøtter Hukommelseskort No
Funktion Ingen
Funktion 7 Støtte Engros-og Dropshipping dropshopping
Parring navn(Receiver ) SY317
Indslag 2 Bluetooth Car Kit Musik Adapter
Pakke Ja
Trådløse Type bluetooth
Teknologier BT5.0, A2DP, AVRCP (modtager-tilstand)
Interface 3,5 mm
Model-Nummer SY317 Bluetooth-Adapter
Support AAC No
Lyd Spor Dobbeltværelse
Mærke CHICLITS Teknologi
Funktion 1 Bluetooth-Senderen Til TV
WIFI Standard Ingen
Funktion 9 med 1m 3,5 mm jack lydkabel
High Definition Støtte Ingen
Driftsområdet Op til 10m / 33ft (uden nogen blokerende genstande)
Funktion 6 trådløs Bluetooth-AUX audio-modtager
Funktion 5 For PC TV-Højttalere bluetooth-senderen tv
Receiver blå LED lys er tændt,
Har 10 Hver enhed testes strenge, før de sendes ud, Garanteret 100% God
Funktion 8 Strøm fra USB
Senderen tilstand rød LED lys er tændt,
Funktion 3 3,5 MM Jack Bluetooth, AUX Audio Musik Modtager

Relaterede varer