Modal Dobbelt Stof Vest Type Ingen Spor Samlet Mænds Undertøj, Bh Til Kvinder

Ny vare

kr42.52

kr58.22

-27%

Tags:

xs flæse kjole kvinder

"★ 40 grader eller mindre vand temperatur vask af hænder bløde åndbart og sundt og behageligt

★ BRYST

Shorteen

Shorteen

BRYST

S ------ 66-74CM | 25.9 " - 29.1 '

M ------ 68-78CM | 26.7 " - 30.7 '

L ------- 72-84CM | 28.3 " - 33.0 '

XL ---- 82-92CM | 32.2 " - 36.2 '

★ Beroligende komfort: hygroskopisk åndbar, ét stykke, blød, åndbar, tynd, tynd design, blid åndbar, side spænde type.Det hele er simpelt og naturligt, stoffet er behagelig og åndbar, blød og enkle, naturlige, passer kroppen kurve, fremhæver kroppen.

★ Tæt op og kvalitet: dette undertøj, hud, lyse overflade, skive, et stykke forfriskende og mere åndbar, ingen stål ring, tynd kop skimmel, frisk og elegant emneholdere.Pin-koden er omhyggelige, og de skærpede ikkeryger-trace elastisk gummi bruges, og det håndværksmæssige er i orden, og det er behageligt.Sport, er der ingen byrde på shopping.

★ En bred vifte af farver, du vælger.Hvis varen ikke modtager varer eller varer, der inden for den frist, kan køber fremsætte en anmodning om tilbagebetaling af at sikre,

★ Beroligende komfort: stof bruger nylon, blød og behagelig, let åndbar, tynde design, blid åndbar, side spænde type.Det hele er livlige, stoffet er behageligt og åndbart, fast to skulderstropper, blød enkelhed, limning krop kurve, der fremhæver kroppen.

★ Tæt og kvalitet: dette undertøj fast to skulderrem, ingen stål ring, tynd kop skimmel, frisk og elegant, sexet og mildhed.Pin-koden er omhyggelige, og de skærpede ikkeryger-trace elastisk gummi bruges, og det håndværksmæssige er i orden, og det er behageligt.Sport bevægelse, det er nemt at rejse uden en byrde.

★ En bred vifte af farver, du vælger.Hvis varen ikke modtager de varer eller varer, forsinket, kan køber foretage en tilbagebetaling program til at beskytte ""

Dekoration Ingen
Mærke anqian
Sjofelt Billede No
Seksuelt Suggestive No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Solid
Materiale Polyester
Element Type Lingeri & Tanke
Køn Kvinder

Relaterede varer