Stor Størrelse Hul Blonder Gennemsigtig Damer Høj talje Trusser Mave-up Hofter Damer Trusser Sommeren Ultra-tynd Sommer 2021 Ny

Ny vare

kr31.91

kr61.33

-48%

Tags:

xr iphone tilfælde kinder

Hej, kære venner, velkommen til vores butik for shopping.Kvaliteten af alle produkter i denne shop er 100%, prisen er moderat, kan du være sikker på at købe

Hvis du støder på vanskeligheder, mens shopping, kan du kontakte kundeservice, og dine problemer vil blive løst med det samme.

Med hensyn til din shopping rettigheder, bedes du læse følgende:

1: Vi vil levere varen inden for fem arbejdsdage efter modtagelse af din ordre.Hvis leveringstiden er for lang, så refunderer vi fuldt ud.

2: De produkter i denne butik kan sendes over hele verden.Hvis for beløb, der overstiger US$100, vil vi bruge hurtig logistik for gratis levering, som DHL/EMS/UPS osv.Varerne vil blive sendt inden for 15 arbejdsdage.

3: Når du ikke har modtaget de varer, skal du ikke klikke på for at bekræfte modtagelsen på forhånd for at undgå tab.Efter at have modtaget de varer, skal du kontrollere, om varerne er i god stand, og klik derefter på Bekræft.Hvis du ikke er tilfreds, kan du give feedback til os i tide, og vi vil refundere det fulde beløb.Hvis du er tilfreds med produktet af, bedes du give os et fem-stjernet ros, tak.

4: Saml denne store og straks nyde 3%-5% af merchandise rabat på hele butikken.

5: Den varer i denne butik kan være wholesaled.Hvis du har brug for til at købe i store mængder, kontakt venligst kundeservice for henvendelser, tak.

Endelig vil jeg ønsker dig en glad shopping

Elegante mode Kontor Dame
Mærke ZGMR
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster solid farve
Køn Kvinder
Fejl Række 1-2cm
stil Elegante mode, Trekant bukser
Funktioner Traceless, Hofte-løft, Åndbar, USYNLIG
Talje Høj Talje
Materiale BOMULD, Silke, Nylon
Alder Alderen 18-35 År
Model-Nummer -
Udgivelsesdato Foråret 2021
Design Feature Blonder, skåret ud, Blonder
Talje Type Høj Talje
Skridtet foring ingredienser BOMULD
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Med Pad No
Mønster Type blomster
Støtte Type Wire Gratis

Relaterede varer