Kranen Maling af Numre Farverigt Abstrakt Maleri 16x20 Indrammet DIY Maling af Numre Kit for Voksne Begyndere

Ny vare

kr215.72

kr222.39

-3%

Tags:

40x50 ramme, 40x60cm ramme, buulqo stof, frame photo, afrian stof, frame billede., a4-ramme, 40x60 ramme, chainho stof, bintarealwax stof

Størrelsen af Lærredstryk: 16" x 20" tommer.

Farve varianter: op til 36 farver.

Pakken indeholder: 1 fortrykt indrammet lærred; 1 sæt af pensler; 1 sæt akryl maling.

Kranen Maling af Numre Farverigt Abstrakt Maleri 16x20 Indrammet DIY Maling af Numre Kit for Voksne Begyndere

MODERNE KUNST FARVERIGE OLIE MALERI MALING AF NUMRE KIT - Multi-tema farverige impressionistiske kunst olie maleri på lærred væg kunst.Maling af numre kit til at male og skabe en lys og farverig billede til at dekorere dit hjem.Opleve at føle sig som en rigtig kunstner.Nyder maleri gang!

LETTERE INSTRUKTION FOR ALLE - Det betyder ikke noget, du er en olie maleri nybegynder eller en ekspert.Alder og niveau betyder ikke noget!Med prepainted tilsvarende farve blokke og label-numre, kan du nemt slutte et mesterværk i en kortere tid.

HVORDAN til AT MALE - Bruger akryl maling, der er mærket med numre til at udfylde de områder, der er mærket med de samme numre og tilsvarende lys farve.Være tålmodig og præcis til at fylde hele lærredet.Lad det tørre i et par timer eller natten over, og det er klar til at hænge.

En STOR GAVE IDÉ, OG EN PERFEKT INDRETNING TIL DIT HJEM - behøver ikke at købe en ekstra ramme til at hænge det.Det er strakt og indrammet lærred med sawtooth bøjler på ryggen.Når du er færdig med at male, det er alle klar til indretning og lysner dine vægge.Et stort lærred væg kunst for helligdage, såsom Julen, Thanksgiving, Nye År, jubilæum og fødselsdag gaver.

BESKYTTELSE & PAKKE i prisen - Hver brik er kontrolleret omhyggeligt og godt pakket for hvert hjørne og side at sikre din pakken ankommer uden skader.Pakken indeholder 1 fortrykt papir indrammet lærred, 1 sæt af pensler og 1 sæt af akryl maling.

Emner Landskab
stil Pastoral
Maling Type Propylen
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Stof Klud

Relaterede varer