8 STK 50cm LED meteorregn Lys Garland Holiday Lights Vandtæt Christmas Fe Lys Til Gade-Udsmykning EU Version

Ny vare

kr27.01

kr36.04

-26%

Tags:

landskab lys 12v ledning, landskab belysning 12v transformer, jorden belysning 12v led, led string lys, lygte 12v, trappe led-belysning 12v, landskab lys led 12v haven, den indvendige belysning, led-12v, led-skab belysning 12v, led steip lys 12v, light box-led-12v

Funktioner:

1.LED meteor lys bruger en høj kvalitet stive PCB kredsløb med høj lysstyrke super kvalitet LED, og et integreret kredsløb program til at gøre lyset skinne som en meteor, naturligt og uden problemer.

2.Beskyttet af PC shell, miljøbeskyttelse og vandtæt.Lampen har sin egen automatiske konvertering, som simulerer den virkelige meteor situation.Meteorer har lange og korte, hurtige og langsomme hastigheder, og er generelt ikke stiv meteorer med samme hastighed og længde.

3.Meteorregn effekt, romantisk og smuk.Lysene i hver pære tænde og slukke igen, ligesom en meteor regn eller sne, der falder på nattehimlen.

Beskrivelse:

Det er meget velegnet til indendørs og udendørs fester, Jul, bryllupper og andre begivenheder, som kræver flash.Det kan også bruges som en gade tree dekoration.

Specifikationer:

Faktiske effekt: 2-4W

Materiale: PC, Akryl

Vandtæt rating: IP65

Lys farve af lampe perler: varm hvid, blå, lyserød, lilla, hvid, farverige (valgfrit)

Antal: 8stk led lys

Pakke Inkluderet:

1x LED string lys(medfølger 8 stk LED lys)

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Model-Nummer led string lys
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering Ingen
Er Pærer I Prisen Ja
Mærke ICOCO

Relaterede varer